BOMBĂ! DEZVĂLUIREA CARE TE PRIVEŞTE ŞI PE TINE!

De ce a apărut EBOLA?!

Mai mulți oameni de știință au convingerea că o amenințare sau un atac, dintr-o lume exterioară, este pe cale să se producă. Un virus controversat, ajunge pe Terra printr-o modalitate necunoscută încă, pentru ca mai apoi să se dezvolte și chiar să devină indestructibil, pentru ca mai apoi să extermine parțial sau în totalitate omenirea.

Michael Crichton a sugerat în filmul pe care l-a regizat, Andromeda, un astfel de scenariu, cînd o navă spațială americană ajunsă în Cosmos a contactat un virus mortal pe care l-a adus pe Pămînt, pentru ca mai apoi omenirea să-și găsească sfîrșitul. Acest scenariu este intriga unui film, dar pentru că în ultimele săptămîni, Ebola prezintă manifestări inexplicabile, există cîțiva oameni de știință, care subliniază originea extraterestră a virusului, potrivit Efemeride.

Ebola se răspîndește cu o viteză incredibilă, iar numărul victimelor crește înspăimîntător de repede. Conform datelor emise de Organizația Mondială a Sănătății bilanțul epidemiei a depășit bariera de 1000 de de decese, iar prognozele evoluției sunt de-a dreptul incredibile. Virusul de răspîndește cu o viteză impresionantă și noi cazuri de înregistrează zilnic în diverse zone ale globului. Virusul pare incredibil de puternic și în ciuda faptului că în prezent se dezvoltă numeroase medicamente, încă neomologate, nu se poate spune cu exactitate dacă va fi eradicat.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Ashley Dale, om de știință britanic în cadrul Universității din Bristol, a declarat că există șanse foarte mari ca Ebola să aibe origini extraterestre. Dale spune că în fiecare an planeta noastră este bombardată de numeroși meteoriți, care pot aduce numeroase bacterii și virusuri din cele mai îndepărtate locuri ale Universului.

Acești meteoriți, purtători de viață în cazul teoriei panspermiei, sau purtători de moarte, în cazul virusului Ebolei, ar fi fost trimiși intenționat de către o civilizație extraterestră, care din diverse motive dorește să producă marea invazie. Această procedură este una tăcută, care nu atrage atenția și nici nu produce panică în rîndul oamenilor care își continuă viața ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat.

Dacă este o simplă teorie a conspirației sau un scenariu real, doar viitorul va demonstra. Pînă atunci, orice ipoteză trebuie tratată ca atare, dar nu ignorată.

Obiectiv.info