ANIMALUL DE COMPANIE POTRIVIT, IN FUNCTIE DE ZODIE

Spune-mi ce zodie eşti, ca să-ţi spun ce animal să-ngrijeşti!

Unor zodii le face mai multă plăcere decît altora să îngrijească de animale. Aşadar, să vedem ce animal spun astrele că ţi s-ar potrivi mai bine.

BerbeculTaurulLeulSăgetătorul şi Capricornul, cunoscute ca semne mai degrabă "animalice", se înţeleg cel mai bine cu animalele de companie, motiv pentru care uneori reprezentanţii acestei zodii au tendinţa să relaţioneze chiar mai uşor cu animalul lor de companie decît cu oamenii din jur. Dacă eşti născut sub una din aceste zodii, te vei descurca de minune cu animalul tău, în special dacă este unul din cele cu patru picioare, ca un cîine ori o pisică.

GemeniiBalanţaVărsătorul şi Fecioara sînt cunoscute ca zodii „umane" şi dacă aparţii de una din aceste zodii, ştii că de cele mai multe ori, contactul uman este mai important pentru tine decît cel cu animale. Aşadar, animalele comunicative, vorbitoare, precum papagalii, pot fi o companie foarte plăcută în special pentru zodiile de Aer. Cei mai legaţi de Pămînt, în schimb, pot prefera animalele ordonate, care nu cer prea multă atenţie şi îngrijiri speciale, precum peştii şi alte animale de acvariu, pisicile cu păr scurt sau fără păr.

Semnele de apă (RacScorpionPeşti) sînt probabil cele mai darnice semne ale zodiacului. Aşa că pentru aceştia, animalele care necesită mai multă îngrijire sau care provin din medii mai puţin călduroase din punct de vedere emoţional, sînt „victimele" perfecte pentru aceşti reprezentanţi. Aceşti oameni iubitori se descurcă de minune cînd vine vorba de îngrijire şi căldură sufletească şi se ataşează repede şi intens de un animal de companie, ca şi de oameni.

Sursa: click.ro