AFLA DE LA ZODII CUM SA-I FURI INIMA

Berbec: Comunicare

Berbecii trec rapid la acţiune, sînt comunicativi şi direcţi. Nu e greu să intri în vorbă cu un nativ din acest semn. Are nevoie de atenţie exclusivă şi de impresia că este singura persoană importantă din viaţa ta. Cu cît miza este mai mare, cu atît pun la bătaie mai multe arme secrete. Dacă te vede interesat de el, nativul acestei zodii îţi va răspunde imediat cu aceeaşi monedă. Sînt compatibili cu Săgetătorii, Leii, Vărsătorii şi Scorpionii. Păstrează distanţa faţă de Capricorni, Tauri şi Peşti, iar Balanţele, Racii şi Fecioarele pornesc cu şanse minime.

Taur: Pasiune

Taurii sînt mai lenţi, aşa că au mare nevoie de siguranţă înainte de a se angaja definitiv într-o relaţie. Firi pasionale însă, ei se îndrăgostesc pe termen lung şi, dacă nu ai chef de o relaţie de durată, mai bine nu te lega la cap. Ştiu să obţină ceea ce vor de la partener prin metode indirecte, dar nu vă gîndiţi că sînt foarte subtili. Nu le place să ceară, ci preferă să li se ofere. Sînt compatibili mai ales cu Racii, Fecioarele, Capricornii şi Peştii. Cu Gemenii, Balanţele şi Leii nu se implică profund, pentru că nu le inspiră siguranţă. Dacă sînt convinşi să rămînă în relaţie, sînt cele mai confortabile persoane.

Gemeni: Entuziasm

Gemenii sînt atît de comunicativi, fără să facă o selecţie, aşa că este posibil să nu îşi amintească exact dacă le spui că aţi avut o discuţie interesantă într-o seară, în club. Trăiesc la cote intelectuale înalte şi nu e neobişnuit să aibă conversaţii deosebite cu cineva. Dacă îi scoţi în evidenţă calităţile intelectuale, îi asculţi atent şi eşti entuziast, te bagă în seamă. Sînt compatibili cu Berbecii, Leii, Balanţele, Vărsătorii şi cu propriul semn. Rămîn la o oarecare distanţă faţă de Săgetători, semnul opus lor. Îi pun pe fugă pe Scorpioni, Peşti, Tauri şi Raci.

Rac: Altruism 

Racii sînt relativ uşor de cucerit dacă nu ai uitat ce înseamnă frumuseţea unei seri petrecute în familie, cu toţi ai casei strînşi în jurul mesei. Dacă ai o latură mai egoistă, renunţă la ea, pentru că nu ai şanse să-l convingi că familia lui ar fi bine să rămînă acasă, iar voi să mergeţi în oraş cu prietenii. După o vreme va scăpa de dependenţa faţă de familie. Fii altruist! Fac echipă bună cu Taurii, Scorpionii, Peştii, Leii şi cu cei din semnul lor. Capricornii îi atrag, dar de multe ori se retrag din relaţiile cu ei.

Leu: Detalii 

Leii par atît de absorbiţi de propria persoană, încît dau impresia că nu observă pe nimeni din jur. Dar este doar o impresie, pentru că au nevoie de atenţie. Ei caută permanent să se cunoască prin imaginea pe care o au asupra celorlalţi. Sînt atenţi la detalii, iubesc eleganţa şi podoabele şi nu refuză o ieşire, oricît de obosiţi ar fi. O combinaţie reuşită este cu Berbecii, Săgetătorii, Balanţele şi chiar cu semnul lor, pentru că aceştia le împlinesc nevoia de respect. Taurii, Fecioarele, Scorpionii, Capricornii se apropie greu de ei.

Fecioară: Igienă 

Fecioarele sînt firi practice. Le place să planifice totul în cele mai mici detalii şi, dacă vrei să obţii o întîlnire, e bine să îţi anunţi intenţia din timp. Nu trebuie să fii comunicativ, pentru că va vorbi el şi pentru tine, dar îţi va reproşa acest lucru şi îl va considera lipsă de implicare. Sînt preocupaţi excesiv de igienă, aşa că află noutăţile în materie de bacterii şi viruşi. Consideră că eşti în faţa unei mari provocări dacă eşti Scorpion, Berbec, Săgetător, Vărsător, Leu şi mai ales Peşte. Au relaţii durabile cu Taurii, Capricornii, Racii şi Fecioarele.

Balanţă: Echilibru 

Balanţele sînt uşor de impresionat dacă eşti în stare să acorzi importanţă aspectului exterior al lucrurilor şi relaţiilor interumane. Au mare nevoie de echilibru, de prieteni, de comunicare şi de frumuseţe în viaţa lor. Au destui admiratori, în mod constant şi de aceea au şi o scuză pentru faptul că oscilează un timp înainte de a fi de acord cu o relaţie exclusivă. Semnele de aer li se potrivesc în tinereţe: Gemeni, Balanţă şi Vărsător. Berbecii sînt partenerii ideali, dar e greu să ajungă la armonie. La maturitate îi atrag Taurii, Fecioarele şi Capricornii.

Scorpion: Hotărîre

Scorpionii sînt greu de cucerit, pentru că sînt firi echilibrate şi nu prea îi sensibilizează complimentele. Au întotdeauna un obiectiv important de urmărit şi le plac persoanele hotărîte. Nu suportă să fie încadraţi în categorii şi dacă rămîn fără un scop, îl găsesc repede, pentru că cel mai mult îşi doresc să scape de cei care îi critică sau îi resping. Spontaneitatea Berbecului îi atrage, ca şi optimismul incurabil al Săgetătorului sau al Leului. Fac casă bună cu Taurii, Capricornii, Peştii ori Racii şi mai puţin cu Fecioarele.

Săgetător: Înţelegere

Săgetătorii privesc viaţa ca pe o permanentă provocare şi vor tot timpul să cunoască, să experimenteze şi să exploreze. Aşa că îi cucereşti dacă intri în rolul de prieten şi îi arăţi înţelegere. Sînt îndeajuns de generoşi cu persoana aflată în faţa lor încît să dea impresia că simt ceva pentru ea. Dar, de cele mai multe ori, nu e nimic mai mult decît o prietenie adevărată. Greu de prins într-o relaţie, acceptă acest sacrificiu pentru un Leu, un Berbec, un alt Săgetător, o Balanţă sau un Vărsător. Pe Raci, Scorpioni şi Peşti îi supun la probe.

Capricorn: Respect

Nativii zodiei Capricorn se simt în siguranţă dacă respecţi întocmai codul bunelor maniere şi stai suficient de bine cu banii. La început, dau impresia de răceală şi păstrează distanţa pînă cînd treci testele stabilite în mintea lor, pentru că intimitatea este, din punctul lor de vedere, o chestiune rezervată doar pentru patru ochi. Taurii şi Fecioarele au cele mai mari şanse în inima lor, iar Scorpionii, Racii şi Peştii pot avea succes doar după ce dovedesc faptul că se poate pune bază pe ei. Leii îi atrag.

Vărsător: Binefacere

Vărsătorii au nevoie de o persoană cu nervii tari, suficient de independentă pentru a avea o viaţă proprie şi într-atît de generoasă încît să-i permită să fie liber şi să-i dea impresia că îşi controlează singur viaţa. Sînt atraşi de tot ce înseamnă binefacere, indiferent dacă e vorba de un gest de bunăvoinţă faţă de un sărac sau “doar” de dorinţa de a salva lumea. Fac casă bună cu Săgetătorii, Berbecii, Leii, cu un alt Vărsător sau cu Gemenii. Balanţele au nevoie de mai multă independenţă, iar semnele de pămînt au şanse să vadă cîte ceva din viitor.

Peşti: Laude

Peştii sînt de multe ori un mister şi pentru ei înşişi, aşa că trebuie să fii un psiholog destul de bun ca să reuşeşti să îi scoţi din stările lor. Au nevoie de multe încurajări şi de laude subtile. Dacă eşti pasionat de taine, de dezlegarea unor puzzle-uri, eşti bine-venit în lumea lui, pentru că prima taină pe care va trebui să o descifrezi e chiar el, nativul din Peşti. Simt că se pot baza pe Tauri, pe Scorpioni şi pe Capricorni, dar aceasta doar într-o primă fază. Săgetătorii, Leii şi Berbecii trăiesc într-o lume paralelă şi le e destul de greu să se apropie de un Peşte.

Sursa: libertatea.ro