AFLA CARE ESTE CUVINTUL CARE ITI DEFINESTE ZODIA

Fiecare zodie are o trăsătură care predomină şi care îl face pe nativ să acţioneze într-un anumit fel într-o situaţie dată. Un singur cuvînt îţi defineşte calităţile, defectele şi determină deciziile pe care le iei în viaţă.

Berbec – A FI

Pentru Berbec, sînt importante instinctele primare şi energia începutului. Este dinamic şi spontan şi dă start acţiunilor ca nicio altă zodie.

Taur – A AVEA

Tot ce îşi doreşte este să aibă cît mai mult şi să se bucure de tot ce înseamnă bunuri materiale. Îşi găseşte motivaţia şi energia în faptul ca vrea să obţină cît mai multe lucruri.

Gemeni – A GÎNDI

Este o zodie raţională, aşa că ceea ce o reprezintă este filosofia. Are întotdeauna idei, iar ceilalţi apelează la dînşii pentru sfaturi şi soluţii.

Rac – A SIMŢI

Racul este controlat de sentimente, aşa că va fi receptiv la tot ce este în jurul lui şi trezeşte emoţii. Pentru ceilalţi inspiră sensibilitate.

Leu – A LUPTA

Este foarte hotărît atunci cînd îşi doreşte ceva şi luptă pînă în pînzele albe. Nu se dă înapoi de la nimic ce îl poate ajuta să îşi atingă scopul şi este plin de energie cînd este motivat.

Fecioară – A ANALIZA

Este tot timpul atent la ceea ce se întîmplă în jurul lui şi se implică în rezolvarea problemelor, dacă ştie că poate ajuta. Celor din jur le oferă stabilitate şi luciditate.

Balanţă – A ECHILIBRA

Scopul Balanţei este de a aduce echilibrul în viaţă. De aceea, este într-o continuă luptă pentru corectitudine. O caracterizează diplomaţia.

Scorpion – A DORI

Orice acţiune a Scorpionului va fi orientată spre ceva ce îşi doreşte.

Săgetător – A INŢELEGE

Cei din jurul observă în Săgetător că este un bun ascultător, dar şi un punct de sprijin. Este un prieten devotat şi luptă pentru cei din jur.

Capricorn – A FOLOSI

O fire pragmatică, ce a descoperit că trebuie să profite de tot ceea ce li se oferă. Foloseşte oportunităţile şi şansele în favoarea sa.

Vărsător – A CUNOAŞTE

Vărsătorul este avid de informaţie, aşa că întreaga sa existenţă se învîrte în jurul acestui verb: „a cunoaşte”. Vrea să transmită cunoştinţele pe care le dobîndeşte şi celor din jur.

Peşti – A CREDE

Peştii sînt plini de credinţă: fie se orientează după religie sau după alte principii de viaţă, dar în care cred cu toata inima. În plus, acest verb se referă şi la oameni: Peştii cred cu tărie că oamenii sînt buni şi le acordă întotdeauna credit.

Sursa: one.ro