UN BARBAT AFLAT IN CAUTARE VA STA DUPA GRATII DUPA CE A FURAT PORTMONEUL UNEI FEMEI

Un bărbat în vîrstă de 46 de ani, aflat în căutare, a fost reținut de oamenii legii și condamnat la un an de închisoare, după ce a sustras portmoneul din geanta unei femei. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria municipiului Chișinău, sediul Buiucani. Făptașul este originar dintr-o localitate din raionul Criuleni și anterior a mai fost cercetat penal pentru pungășie și tîlhărie.

Bărbatul a sustras portmoneul femeii în timp ce ambii călătoreau cu un microbuz de rută din capitală. În portmoneu se aflau acte de identitate, carduri bancare și bani. Potrivit poliției, victima susține că i-a fost provocat un prejudiciu de peste 4700 de lei.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, iar în timpul audierilor făptașul și-a recunoscut vina. Totodată, acesta ar mai fi afirmat că a cheltuit banii care se aflau în portmoneu.

Individul nu este la prima abatere. Polițiștii au stabilit că în anul 2019, acesta a mai comis un furt și o pungășie în capitală și la Orhei. În plus, bărbatul a fost anunțat în căutare, întrucît nu se prezenta la audieri la solicitarea forțelor de ordine.