TREI PERSOANE AU FOST RETINUTE FIIND SUSPECTATE CA VINDEAU DROGURI PE TELEGRAM

Trei persoane au fost reținute și arestate pentru 30 zile, fiind suspectate în comercializarea drogurilor sintetice prin intermediul magazinelor online. Polițiștii au ridicat circa 1 kg de asemenea substanțe cu o valoare de aproximativ 600 de mii de lei.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, suspecții, de 25 și 30 de ani, domiciliați temporar în capitală, au creat o schemă prin care gestionau o rețea de comercializare a drogurilor prin intermediul aplicației Telegram, administrată de unul din membrii grupării.

La sfîrșitul lunii iulie au fost reținute trei persoane, doi dintre ei au fost prinși în timp ce plasau drogurile în ascunzișuri.

Polițiștii au identificat 25 de locații cu droguri plasate în ascunzișuri, totodată fiind efectuate și percheziții de la domiciliul figuranților.

Pe lîngă drogul sintetic, oamenii legii au ridicat, în urma perchezițiilor, telefoane mobile, calculatoare și altă tehnică de calcul, pachețele care urmau să fie utilizate pentru ambalarea drogurilor, cîntare electronice la scara mică.

Dacă vinovăția învinuiților va fi demonstrată, aceștia riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Sursa: IPN