PRESEDINTELE IGOR DODON A ADRESAT UN MESAJ CU OCAZIA ZILEI INTERNATIONALE A FEMEILOR DIN MEDIUL RURAL

Stimate doamne din satele Moldovei,

Cu o deosebită plăcere, Vă adresez sincere și cordiale felicitări cu ocazia Zilei mondiale a femeilor din mediul rural. Este un frumos prilej de a Vă exprima respectul și înalta apreciere pentru nota de mărinimie și bunătate imprimată tuturor acțiunilor în care sînteți antrenate și pe care le aduceți la perfecțiune.

Dumneavoastră, pe lîngă deja tradiționala dragoste pentru familie, pentru tradiții și obiceiuri, pentru dăinuirea neamului, sînteți parte foarte activă a comunităților din care faceți parte și pe care, cu certitudine, le înfrumusețați și le faceți mai bune.

Sărbătoarea de astăzi este a Dumneavoastră, dar e destinată tuturor nouă – este menită să ne sensibilizeze și să ne atragă atenția asupra necesităților și drepturilor Dumneavoastră, educîndu-ne, totodată, o atitudine conștiincioasă și responsabilă față de tot ce înseamnă dedicație necondiționată, implicare plenară și muncă asiduă întru prosperarea satelor și comunelor din țară. Sînteți pulsul și inima acestora. Sînteți, de-a dreptul, sufletul satelor noastre.

În această zi frumoasă, Vă urez multă sănătate, speranțe împlinite, liniște și armonie în sînul familiei și printre consăteni! Vă mulțumim pentru amalgamul de sentimente ce Vă caracterizează: blînde și dulci la cuvînt, sînteți puternice și de neînvins!

La mulți și fericiți ani, dragile noastre!