DACA V-ATI NASCUT LA O DATA DE 12 ESTE IMPORTANT SA VA CUNOASTETI CALITATILE CU CARE SINTETI INZESTRATI

Cei care v-ați născut într-o zi de 12 din lună va puteți bucură de următoarele calități: primiți energia numărului 3 (pentru că 1+2=3) dar și energiile individuale ale numărului 1 și ale numărului 2. Datorită acestui fapt sînteți o persoană mai complexă în comparație cu cei născuți în ziua de 3 ale lunii. Sînteți excelenți în valorificarea propriilor idei!

Mai mult, sînteți apreciați ca interlocutori excelenți, amuzanți și fermecători. Aveți potențialul să canalizați excelenta voastră imaginaţie spre eforturi mature. În schimb sînteți mînați de nerăbdare și doriți să realizați totul imediat. 

 

Numărul Casei voastre în viață este 3

Numerologii consideră că acest număr este cel mai important în viața voastră. Pentru acest aspect, numărul Casei în viață, numerologii precizează că există 11 numere posibile pentru  Calea în viață : 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11 și 22. Ultimele două  numere  sînt numite – numere maestre – și conțin mai multă putere decît celelalte numere.

 

Iată cum să aflăm numărul Căii noastre în viață

Adunăm cifrele din anul nașterii, apoi reducem rezultatul lor la o singură cifră. Dacă atunci cînd reduceți numerele obțineți un total de 11 sau 22 nu mai continuați numărătoarea. De exemplu: să ne ocupam de cazul unei persoane născută în 1992. 1+9+9+2= 21 și 2+1=3.

În acest caz analizăm Calea în viață 3 a acestei persoane.

Persoana cu Calea în viață 3 se exprimă într-o manieră creativă. Această exprimare folosește, deseori, aptitudini verbale care includ vorbirea, cîntatul sau scrisul. Acești nativi sînt deseori interlocutori excelenți și preferă să exprime bucuriile vieții.

Comunicarea este considerată punctul lor forțe, iar mintea lor activă este plină de idei. Ei preferă să aibă în jurul lor alte persoane și nu suportă singurătatea multă vreme, sînt sociabili și prietenoși. În comparaţie cu alte Căi, Calea lor este lipsită de griji. Unii semeni care au această Cale o folosesc în mod negativ și sînt superficiali. S-a constat că mulți dintre ei sînt atrași de numeroase domenii de activitate dar nu finalizează niciunul.  De aceea persoanele din jur critică lipsă lor de scop mai ales cînd ei încep să abuzeze de alcool sau droguri.

Numeroase persoane din industria divertismentului au Calea în viață numărul 3. 

Surs: click.ro