ZODII CARE ISI INDEPLINESC DORINTELE IN 2020

2020 este anul lor. După lungi căutări, după numeroase încercări pe toate planurile, după ce norocul era cît pe ce sa intre în buzunarul lor în 2017, în sfîrşit vin şi veştile bune. Deşi una dintre cele 4 zodii a avut succes în 2019, asta nu înseamnă ca în 2020 o va duce mai rău, ci dimpotrivă, bucuriile se vor intensifica, norocul va fi şi mai mare. Cele 4 zodii care au noroc pe toate planurile în 2020:

 

1. TAUR

Apar bucurii în viaţa ta! Nu o să ai timp să te deprimi sau să îţi plîngi de milă pentru că nu vei avea de ce. E adevărat că în prima parte a anului vei fi atît de solicitat încît te vei confrunta cu epuizarea, însă nu e ceva nou pentru tine. Puterea de muncă va fi mai mare ca oricînd şi vei cîştiga o serie de proiecte bănoase. Nu e exclus să obţii un job nou sau să fii avansat la locul de muncă. Cele mai mari surprize, însă, apar în Casa Familiei. O veste excelentă vei primi la începutul lunii martie, aşa că fii non-stop pe fază.

2. RAC

Dacă în 2017 ai suspinat şi ai vărsat lacrimi de iubire, în 2020 se întoarce roata. Începi o relaţie nouă, iar cea mai favorabilă perioadă din punct de vedere amoros va fi cuprinsă între 15 mai şi 27 iulie. Ţine minte această perioadă încă de pe acum pentru că s-ar putea să îţi pui pirostriile. Vei avea parte şi de o avansare în carieră şi nu e exclus să călătoreşti într-o ţară în care ai visat de mult să ajungi.

3. FECIOARA

De doi ani încoace, în viaţa ta au loc schimbări furibunde. În 2020 se mai aşază lucrurile, însă transformările nu dispar. Vor fi etape în anul de glorie 2020 în care vei renaşte efectiv, vei reuşi să le demonstrezi tuturor că eşti o persoană care are capacitatea de a surprinde în fiecare moment. Lunile în care soarta îţi va zîmbi vor fi iulie, august şi septembrie. Pot apărea momente frumoase şi în noiembrie, cînd în viaţa ta va avea loc un eveniment neaşteptat, pozitiv.

4. VĂRSĂTOR

Ai tot visat şi ai tot sperat. Ai trudit din greu să ajungi departe. Află că abia din 2020 visele tale prind contur. Apar o serie de oportunităţi unice, o serie de şanse care vor scoate la iveală îndeletnicirile tale. Cu sănătatea vei sta bine, iar din punct de vedere amoros apar cîteva surprize de neuitat în lunile mai şi iunie.

Sursa: huff.ro