Una de 25 de ani a aflat abia in noaptea nuntii ca sotul de 70 de ani ”era de milioane” in… altceva

O fată de 25 de ani a crezut că s-a căsătorit cu un bărbat de 70 de ani pentru bani. În noaptea nunții, însă, a primit altceva decît se aștepta. A doua zi, a cerut divorț imediat. Ce s-a întîmplat în noaptea nunții?

Atunci cînd ai face orice pentru bani, nu mai iei în considerație nimic. Un mire de 70 a închiriat o cameră la un hotel pentru el și frumoasa sa soție de 25 de ani, pentru noaptea nunții. Noaptea a trecut, iar în dimineața următoare, la exact ora 8:00, mirele a intrat fluierînd pe ușa restaurantului din hotel. Zîmbitor și fericit, s-a așezat la masă și i-a făcut comandă chelneriței, care-l privea uimită.

Peste doar un sfert de oră, tînăra sa mireasă a pășit și ea printre mesele restaurantului. Avea cearcăne uriașe, părul dezordonat și părea să nu își țină prea bine echilibrul. Speriată și de-a dreptul îngrijorată, chelnerița s-a apropiat de ea și i-a zis:

,,Oh, Doamne, ce s-a întîmplat cu tine? Sunteți o mireasă superbă, măritată cu un bărbat mult mai în vîrstă, dar arătați de parca noaptea nunții a fost o lupta de cîini!”

Soția, plină de lacrimi, i-a răspuns: ,,Demonul ăsta m-a păcălit. Mi-a spus că, timp de 50 de ani, și-a adunat REZERVE PUTERNICE și le-a păstrat. Nemernicul, eu credeam că vorbește despre bani, dar uite cum m-a deșelat și, pe deasupra, e și dator vîndut la bancă!”