ULTIMA OARĂ: GHIMPU, CHIRTOACĂ, DODON ŞI PLAHOTNIUC AU VOTAT CU PLDM

Surse absolut incredibile şi senzaţionale din sînii celor două partide, PL, PSRM şi PDM, ne-au comunicat că Mihai Ghimpu, Dorin Chitoacă, Igor Dodon şi Vladimir Plahotniuc au votat cu PLDM. Doar ei, nu şi membri acestor partide! Au procedat astfel după ce Igor Dodon şi Vladimir Plahotniuc l-au consultat pe renumitul astrolog rus Pavel Globa, care este convins că în acest an va începe cea de-a treia conflagraţie mondială şi a prezis acest dezastru încă de acum 10 ani.

Vizionarul Globa le-a prezis celor doi că, pentru a trece pragul electoral, nu trebuie ca fiecare să-şi acorde propriul vot sieşi, ci concurentului electoral căruia îi doresc răul, în cazul dat fiind vorba despre PLDM.

La rîndul lor, Ghimpu şi Chirtoacă au consultat-o pe clarvăzătoarea Elvira din România, ale cărei previziuni au coincis cu cele ale lui Globa, iar asta după ce Dodon şi Plahotniuc le-a confirmat liberalilor această coincidenţă mistică.

„Ferice de cine citeşte, şi de cei care ascultă cuvintele acestei proorociri, şi păzesc lucrurile scrise în ea, căci vremea este aproape!” le-au spus, citînd din Apocalipsa lui Ioan, celor patru, separat, Globa şi clarvăzătoarea Elvira, aflaţi la mii de kilometri depărtare unul de altul. „Orgoliul nu vă permite să trăiţi liber, deci dăruiţi ceea ce v-ar plăcea să primiţi!”, le-ar mai fi spus cei doi clarvăzători.

Potrivit senzaţionalelor şi incredibilelor noastre surse, excepţie făcînd Chirtoacă, din motive de non combat casnic, şi soţiile celor trei au votat cu PLDM, convinşi fiind cu toţii că doar astfel partidele lor vor putea trece pragul electoral.

Contactat de noi, astrolog rus Pavel Globa ne-a confirmat previziunile de mai sus, declarîndu-ne, în exclusivitate, că mai fusese vizitat şi de către Renato Usatîi. În privinţa celui din urmă, Globa ne-a spus că putem subînţelege singuri ce i-a prezis dacă a fost nevoit să fugă din Moldova.

De cealaltă parte, clarvăzătoarea Elvira a fost extrem de generoasă în furnizarea de detalii despre întîlnirea avută cu Ghimpu şi Chirtoacă. Date fiind picanteriile acestei întrevederi, doamna clarvăzătoare ne-a rugat să nu le dezvăluim pînă după a şaptea zi după primele şapte duminici de după alegeri.

Tarifele pentru previziunile lui Pavel Globa: 5.000 de Euro pentru legare de căsătorii şi 1.000 pentru dezlegare; 10.000 pentru succes în afaceri; 25.000 pentru prezicerea viitorului politic etc.

Tarifele pentru previziunile clarvăzătoarei Elvira: 8.000 de Euro pentru legare de dragoste şi căsătorie şi 16.000 pentru dezlegare; 16,500 pentru succes în afaceri; 38.850 pentru prezicerea viitorului politic etc.

Prevăzător, Mihai CONŢIU

 

Virginia Filip 30.11.2014 - 18:39

Nu cred ca trebuie sa ne spuna un clarvazator pe cine sa votam. Noi trebuie sa votam pentru a intra in Uniunea Europeana, nu dupa ce cred unii sau altii. lasati prostiile si haideti sa ne gandim la viitorul copiilor nostri, deci haideti sa votam Europa. Nu ne trebuie Voronin sau Usatii in fruntea tarii,Noi vrem sa avem parlamentari cu gandire libera care sa continue proiectul de integrare in U.E.