TREI SEMNE ZODIACALE PE CARE CEL MAI RENUMIT ASTROLOG DIN LUME LE-A NUMIT SPECIALE. BERBECUL, ZODIA PUTERII

Poate cel mai renumit astrolog din lume, Wolf Messing, a studiat de-a lungul timpului comportamentul nativilor din horoscop. Analizînd caracteristicile şi percepţiile fiecăruia, a ajuns la concluzia că dintre toate zodiile, trei se „desprind” de mulţime şi se remarcă a fi speciale.

 

Balanţa

Potrivit magului, aceşti nativi combină în sine simbolurile egalităţii şi dorinţa de a conduce, dorinţa de a ajuta aproapele şi egoismul. Adesea, egoistul din Balanţă învinge sentimentul de ajutor reciproc. Potrivit lui Messing, reprezentanţii acestui semn zodiacal pentru a-şi atinge scopurile sînt capabili să manipuleze oamenii, şi chiar să le facă rău.
De ce sînt atît de speciali Balanţele? Messing a spus că escrocii născuţi în această zodie, au o carte rea în horoscop. Iar cei care se nasc sub o stea armonioasă, devin oameni calmi şi buni, care nu fac niciodată rău altora. Însă, şi unii şi alţii au foarte bine dezvoltat sentimentul de a intui şi a prezice situaţia.

Berbec

Messing considera că Berbecii merg spre obiectivul lor datorită temperamentului incredibil, pe care puţini reuşesc să-l frîneze. De asemenea, aceşti nativi au obiceiul să poarte o mască şi să nu trădeze cine sînt cu adevărat. Ei pot crea cu uşurinţă impresia falsă despre capacităţile lor, precum şi cîştiga încrederea unor oameni complet necunoscuţi. Messing era convins că Berbecii în constelaţia zodiacală – sînt cei mai buni oratori şi lideri. Aceştia tind să fie lideri, şi radiază o energie incredibilă, care adesea este transmisă la distanţe mari.

Vărsător

Despre Vărsător, clarvăzătorul a spus că acesta este unul dintre cele mai complexe şi slab studiate semne ale zodiacului. Messing presupunea că în această zodie se nasc multe personalităţi celebre şi talentate. Şi totul este pentru că Vărsătorii văd lumea diferit decît majoritatea pămîntenilor. Ei sînt capabili să vadă lucruri frumoase, chiar şi în cele mai banale mărunţişuri. În acelaşi timp, Vărsătorul radiază întotdeauna pozitivism şi este gata să-l împărtăşească cu alţii. Din acest motiv, vampirii energetici caută cu plăcere să comunice cu ei.

Sursa: relatii.net