TERMOCOM, LA UŞA RĂU-PLATNICILOR

Angajaţii SA „Termocom” au reluat campania de vizitare a apartamentelor locatarii cărora înregistrează restanţe la plata pentru energia termică consumată. În capitală peste 7 mii de apartamente au datorii de peste 3 mii de lei pentru căldură.

Potrivit unui comunicat de presă al furnizorului de agent termic din capitală, în primele zile ale campaniei au fost vizitate mai bine de 500 de apartamente din cele cu datorii. Proprietarii a aproape 200 din acestea şi-au asumat angajamentul să achite în rate plăţile restante. Rău-platnicii sînt atenţionaţi că, prin neachitarea datoriilor, riscă să fie acţionaţi în instanţa de judecată şi, ca urmare, să fie limitaţi în anumite drepturi etc.

Administraţia SA „Termocom” precizează că angajaţii implicaţi în procesul de vizitare a apartamentelor cu datorii dispun de legitimaţie care le confirmă numele, prenumele şi angajatorul. Achitarea plăţilor poate fi efectuată în filialele băncilor comerciale, în oficiile poştale, terminalele de plăţi electronice şi în centrul comercial al SA „Termocom” din str. T. Vladimirescu, 6.

Sursa: IPN