TALENT IN FUNCTIE DE ZODIE: PASIUNILE CARE POT FI TRANSFORMATE IN AFACERI

Fiecare nativ este dăruit cu aptitudini care îl pot face să exceleze într-un anumit domeniu. Aceste înclinaţii înnăscute sînt influenţate şi de semnul zodiacal sub care am venit pe lume. Este bine să ştii ce talent ai în funcţie de zodie pentru că astfel este posibil să-ţi descoperi pasiuni ascunse.

Berbecul, dăruit pentru atletism

Caracterizaţi de spontaneitate şi dăruiţi cu reflexe bune, nativii din zodia Berbecului sînt dinamici şi foarte activi, motiv pentru care mulţi pot face performanţă în atletism. Competiţia îi ajută să se menţină în top şi le stimulează dorinţa de a fi cei mai buni.

Taurul poate fi un bucătar de top

Taurii au o răbdare de invidiat şi sînt adevăraţi gurmanzi, care adoră să exploreze pe îndelete lumea culinară. Sînt talentaţi şi în ceea ce priveşte designul vestimentar sau decoraţiunile interioare.

Gemenii sînt aşi la negociere

Adevăraţi aşi în negociere, nativii din Gemeni pot face carieră în domeniul afacerilor, diplomaţiei, publicităţii sau vînzărilor. Au o capacitate incredibilă de disimulare şi reuşesc să manipuleze oamenii pentru a obţine ceea ce doresc.

Racii, profesori sau antrenori

Racii pun pasiune în tot ceea ce fac şi reuşesc să-i inspire şi pe cei din jur cu optimismul şi energia de care dau dovadă, mai ales că îi înţeleagă foarte bine pe aceia care au nevoie de încurajări. Tocmai de aceea, ar fi buni profesori, antrenori sau psihologi.

Leul, entertainer înnăscut

Mereu gata să facă ceva ieşit din comun ca să fie în centrul atenţiei, Leii sînt entertaineri (entertainer - persoană amuzantă, care distrează n.r.) înnăscuţi şi au un talent aparte în a-i distra pe ceilalţi. Sînt talentaţi şi în domeniul culinar şi al cosmeticii.

Fecioara se descurcă admirabil cu administrarea banilor

Fie că este vorba despre finanţe, tehnologie, arhitectură sau construcţii, Fecioarele acordă întotdeauna o atenţie deosebită detaliilor.

(continuarea în numărul următor)