SEFUL STATULUI A PARTICIPAT LA FESTIVALUL FAMILIEI, CARE S-A DESFASURAT LA COMRAT

Împreună cu familia, Igor Dodon a participat la Festivalul Familiei, care s-a desfășurat la Comrat. Festivalul a fost organizat de Fundația de binefacere a Primei Doamne ”Din Suflet”, sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei. Evenimentul a întrunit circa 10 000 de locuitori din Găgăuzia.

Alături de numeroase familii, părinți și copii, Președintele țării a participat la diverse activități distractive. Micuții au fost încîntați de plimbările cu trenuțul, spectacolul prezentat de colectivele de copii, clovni, premiile și cadourile oferite.

”Trebuie să organizăm cît mai multe acţiuni dedicate promovării valorilor familiei tradiţionale, fiindcă acestea consolidează societatea. Importanța familiei este de necontestat, întrucît ea reprezintă pilonul de bază în construcția viitorului, este mediul unde se formează generații și se cimentează tradițiile”, a menționat Igor Dodon.

Totodată, șeful statului a invitat toți locuitorii orașului Bălți să participe pe 13 mai, iar locuitorii Chișinăului pe data de 15 mai, la Festivalul Familiei, organizat de Fundația Primei Doamne “Din Suflet” şi desfăşurat sub patronajul Preşedintelui Republicii Moldova.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova