PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA A OFERIT CHEILE DE LA UN APARTAMENT FAMILIEI TAXIMETRISTULUI DECEDAT

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a înmânat cheile de la un apartament cu două odăi din comuna Stăuceni, familiei taximetristului Alexandru Usatîi care și-a pierdut viața în tragicul accident din centrul capitalei.

Văduva taximetristului, Rovena Usatîi, crește de una singură cei doi feciori de 9 și 18 ani și din cauza faptului că nu aveau o casă proprie, locuiau la bunei.

Datorită reprezentanților Companiei Kaufland în Moldova precum și altor oameni cu suflet mare care au reacţionat la apelul lansat de șeful statului în cadrul campaniei naționale de colectare a fondurilor pentru procurarea unei locuințe, astăzi a fost îndeplinit cel mai mare vis al familiei Usatîi.

De asemenea, Igor Dodon a oferit familiei un pat și un frigider de care aveau stringentă necesitate, fructe, cărți și alte lucruri necesare. Președintele le-a urat sănătate, liniște sufletească și să se bucure de realizarea dorințelor în noua locuință.

Totodată, șeful statului a adus sincere mulțumiri tuturor care au fost receptivi și au contribuit la realizarea acestei fapte bune.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova