PE GHIMPU L-A PRINS CORINA FUSU CU „ALTA”

„Mîna Moscovei” din nădragii liberalului

Vă asigurăm că întîmplarea hazlie, cu conotaţii politico-erotice, pe care v-o spunem mai jos este strict autentică, fiindu-ne povestită de un vecin de-al lui Mihai Ghimpu, care a auzit totul.

Totul s-a întîmplat în dimineaţa zilei de 13 Mai, a.c. În jurul orelor 13,13, Ghimpu s-a dus să-şi „inspecteze” noul şi luxosul lui apartament cu numărul 13, de pe strada Seghei Lazo, nr. 13, în valoare de 1.300.000 de dolari, din vecinătatea blocului vechi în care locuieşte preşedintele PCRM, Vladimir Voronin.

Trebuie să vă spunem că Ghimpu i-a dat o pereche de chei de la acest apartament şi Corinei Fusu Cur de Fier cu Picioare de Oţel, probabil cu nădejdea că poate-poate îl convinge pe Chirtoacă „s-o facă” şi el o dată pentru prima oară în viaţa lui cu o muiere care ştie „toate alea”.

Ghimpu, inspecîndu-şi apartamentul, tentat fiind de luxul din baia încăpătoare, fiind străpuns instantaneu de nişte fiori fierbinţi, înnăduşitori la vederea copertei revistei „VIP Magazin”, nr. 13, pe care era „dezgolită frumos” o semi-cunoscută vedetă autohtonă de sex masculin, s-a dezbrăcat febril şi a intrat în cada încăpătoare pe care a umplut-o cu 1313 bulbuci de spumă de baie.

Cu ochii pironiţi pe coperta revistei, a început să se joace surescitat cu „ăla mic”, adică să facă „un gioco di mano”, un „ad labam”, să se auto-satisfacă, adică să-şi obţină cu mînă ceea ce toţi bărbaţii au făcut la viaţa lor.

Tocmai cînd îi era lumea mai dragă, adică în momentele în care, gîfîind, cu ochii ieşiţi din orbite de plăcerea extazului, a intrat peste el Corina Fusu, care credea că o fi intrat vreun hoţ ca să fure săpunul din baie şi capacul WC-ului, pe care Ghimpu n-o auzise intrînd din cauza excitaţiei.

Cînd l-a văzut, Corina a rămas încremenită, cu gura căscată şi cu ochii pironiţi pe „chestia mişcătoare” din mîna şefului ei de partid! La vederea ei, Ghimpu a răcnit spre ea:

- Corina, să nu crezi în ceea ce vezi! Nu-i nimic adevărat! Asta-i mîna Moscovei, nu-i a mea! Uită-te bine!

Corina i-a luat mîna în care se colectase deja cîteva picături de bărbăţie, a mirosit-o şi, ca să-i demonstreze că-l crede, i-a pupat-o de 13 ori pînă i s-a uscat.