PATRU ZODII NARCISISTE. ZODIA DE PE LOCUL TREI VA VA SURPRINDE!

Narcisiștii se admiră necontenit, se iubesc doar pe ei, fac totul doar pentru ei și nu sînt capabili să iubească pe altcineva. Sînt persoane puternice, dominatoare și reci. Ca să vă feriţi de ei, iată care sînt zodiile în care se pot găsi cei mai mult narcisiști. Zodia care se află pe locul 3 între cele 4 zodii narcisiste vă va uimi!

Dragostea exagerată pentru propria persoană, vanitatea și egoismul sînt trăsăturile principale prin care poți descrie o persoană narcisistă. Este foarte dificil să ai o relație cu un asemenea om și este bine să îi recunoști din timp. Zodiacul ne dă o mînă de ajutor și ne arată care sînt zodiile în care se nasc cele mai multe persoane care suferă de narcisism.

Locul 4 – Taurul

Unele persoane născute în zodia Taurului au o părere exagerată despre ele: se cred cele mai bune, cele mai inteligente, cele mai descurcărețe, cele mai puternice. Sigur că Taurii au o mulțime de calități pentru care sînt apreciați, dar cînd îți cer iubire și admirație necondiționată, fără să îți ofere nimic, ar trebui să te gîndești dacă nu cumva suferă de narcisism.

Locul 3 – Fecioara

În topul cu zodii narcisiste, Fecioara chiar este o surpriză! Nimeni nu se aștepta ca în această zodie să se nască atît de multe persoane cu tendințe narcisiste. Dar trebuie să ne gîndim că Fecioarele sînt în secret invidioase pe succesul altora, că se mîndresc prea mult cu ce au ele mai bun și, în realitate, nimeni și nimic nu le satisface. Un nativ din Fecioară cu două fețe te va pune mereu în încurcătură. Nu poți avea încredere în el, este interesat doar de sine și are certe tendințe narcisiste.

Locul 2 – Leul

Era previzibil ca zodia Leului să fie în acest topul zodiilor narcisiste. Are un caracter mîndru și puternic, e sigur de sine, nu se lasă influențat de nimeni, cere și atrage admirație și cere iubire necondiționată… pentru că, în secret, Leul nu este prea sigur de el. Bineînețeles, nu toți sînt așa, dar Leii care suferă de narcisism sînt plini de ei, fac promisiuni mari, însă nu oferă nimic.

Locul 1 – Capricorn

Astrologii spun că unele dintre persoanele care se nasc în zodia Capricornului sînt prea egoiste, mîndre și pline de ele ca să nu poată fi acuzate de narcisism. Nu generalizăm, cei mai mulți Capricorni sînt buni de laudă pe bună dreptate, dar există cîțiva care sînt interesați doar de ei, doar de bani, faimă, succes și carieră ca să mai ofere altceva celor din jur. De acești Capricorni trebuie să te ferești, pentru că au și tendințe narcisiste.

Sursa: libertatea.ro