IPOTEZA SOC: ZIUA NU MAI ARE 24 DE ORE

Iată cîte durează, de fapt, acum!

Geofizicienii contemporani consideră că Rezonanţa Shumann este adevărată bătaie a inimii planetei noastre. Ei au concluzionat că există o relaţie directă între accelerarea ritmului acesteia şi percepţia omului conform căreia timpul trece mai repede scrie evz.ro

Potrivit cocoon.ro, unele filme precum „Cazul ciudat al lui Benjamin Button” sau „Ziua în care Pămîntul s-a oprit” prezintă subtil acest fenomen, iar multă lume nu înţelege cum se poate scurta timpul dacă ceasul arată tot atîtea ore. „Ceea ce nu înţelege omul este că fiind în timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care dacă este umflat şi scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari şi largi, dar dacă se dezumflă se strînge scrisul. Aşa este şi timpul sau spaţiul nostru 3D, care se poate măsura în această rezonanţă energetică Schumann”, conform uneia dintre păreri. Alte păreri subliniază că Biblia ne-a avertizat că în vremurile din urmă timpul se va scurta, viaţa omului se va scurta, ca să se scurteze ororile şi suferinţele de pe planetă.

Timp de mii de ani, Rezonanţa Shumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz însă, începînd din 1980, s-a constatat o accelerare rapidă. Astfel, s-a ajuns că în zilele noastre Rezonanţa Shumann să aibă valoarea de 12 Hz, consecinţă directă fiind că 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, în termenii timpului terestru. Potrivit unora dintre teorii, curgerea timpului terestru se va accelera în continuare pînă la apropierea de „punctul zero”, care corespunde inversării polilor magnetici ai Pămîntului. Fenomenul este văzut de mulţi ca fiind Apocalipsa prevestită de Biblie, potrivit căreia planeta va fi cuprinsă de întuneric timp de trei zile. Conform acestei logici, în „momentul zero” cele 24 de ore ale timpului terestru vor corespunde la zero ore efective.

Consecinţele acestui fenomen sînt incredibile: planeta şi toţi locuitorii acesteia vor trece într-o altă dimensiune. Se pare că după trecerea prin Punctul Zero, soarele va răsări la Vest şi va apune la Est. Mai multe texte străvechi descriu astfel de transformări radicale în trecutul îndepărtat al omenirii. Cea mai mare parte a tehnologiilor actuale nu vor mai fi operaţionale, cu excepţia energiei libere, descoperită de Tesla în urmă cu un secol. Creşterea frecvenţei de vibraţie a planetei noastre implică şi elevarea frecvenţei de vibraţie a locuitorilor săi, ceea ce ar putea determina efecte asupra organismului, dar şi elevarea asupra conştiinţei, chiar dacă evenimentele actuale nu susţin această teorie.