IGOR DODON A PROMULGAT RECTIFICAREA LA LEGEA BUGETULUI PENTRU ANUL CURENT

Astăzi, președintele Republicii Moldova a promulgat rectificarea la Legea bugetului pentru anul curent astfel ca referendumul din municipiul Chișinău să se desfășoare în conformitate cu legislația și fără impedimente.

Igor Dodon a solicitat tuturor instituțiilor abilitate, în special Comisiei Electorale Centrale, Consiliilor electorale de circumscripție, birourilor electorale ale secțiilor de votare și altor instituții, să asigure buna desfășurare a acestui procedeu democratic.

”Referendumul este cea mai directă și bună formă de participare, și probabil, la momentul de față, una dintre puținele modalități reale de a da aprecieri activității unui funcționar. Pentru prima dată în istoria Republicii Moldova această procedură va fi desfășurată la nivel de capitală, ceea ce are și o importanță națională”, a menționat șeful statului.

Președintele țării a făcut un apel către locuitorii municipiului Chișinău și i-a rugat să iasă la referendum și să expună poziția pe care o împărtășesc indiferent de opțiunile politice, de culoarea și preferințele geopolitice.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova