HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE 2020

Anul 2020 a început ca o explozie, dar se apropie de sfîrșit. Vom avea parte de multe schimbări în luna decembrie, după cum spune eclipsa de lună în Gemeni și eclipsa de soare în Săgetător. Mercur și Venus își vor schimba zodia și vor intra în Săgetător. Jupiter și Saturn părăsesc semnul Capricornului și intră în Vărsător. O să existe multe evenimente astrologice în aceasta iarnă, iar astrele pregătesc o mulțime de surprize.

 

BERBEC. Ești împins de luna decembrie să uiți totul și să vezi viața cu alți ochi, cu mai multă curiozitate și o dorință mai mare de a greși. Doar așa poți găsi o cale pentru a învăţa și a crește. Evită să te mai îndoiești de tine și să fii egoist, sigur vor apărea și lucruri bune în viața ta. Vrei să vezi o schimbare în lume? Fii tu schimbarea pe care o aștepți.

TAUR. Deși este important să trăiești cu propriile convingeri, decembrie te va provoca să renunți la resentimente, sentimente îngropate și încurcături emoționale care încă te țin blocat. Nu este ușor să renunțăm la lucrurile dragi din viața noastră, însă sînt momente cînd ar trebui să facem acest lucru pentru a putea trăi și prospera în continuare. Nu cereți mai mult de la viață, cereți mai bine.

GEMENI. Este posibil să încheiați un parteneriat important, pentru că astrele vă pregătesc alte surprize ce vă pot bucura sufletul mai mult. Este posibil să întîlniți un nou partener care să vă sprijine în tot ceea ce faceți. Nu lăsați teama de eșec să vă încetinească planurile și aveți încredere în intuiția voastră. Aveți mai multe decît credeți.

RAC. Dacă nu ați crezut pînă acum în talentele și abilitățile voastre, luna decembrie vă îndeamnă să aveți curaj și să vă dezvoltați din punct de vedere profesional sau financiar. De asemenea, ar trebui să acordați mai multă atenție sănătății și bunăstării voastre în această ultimă lună din an.

LEU. În luna decembrie viața ta amoroasă este mai activă, cineva special poate intra în viața ta sau poți lega o conexiune importanta cu o persoană pe care deja o cunoști. Adevărul și rațiunea sînt cei mai puternici aliați ai inimii tale. Între timp, o oportunitate creativă îți poate fi oferită.

FECIOARĂ. Vei avea parte de cîteva surprize plăcute de sărbători. Casa și familia sînt cele mai importante lucruri, pentru că este posibil să primeşti un nou membru în familie, poate chiar un prieten blănos. Indiferent de modul în care se desfășoară lucrurile, stabilitatea și împlinirea sînt temele generale. Acordați mai multă atenție echilibrului dintre viața profesională și cea privată.

BALANȚĂ. Este timpul să faceți un pas înapoi și să reflectați la toate lucrurile de pînă acum. S-ar putea să credeți că dacă rămîneți concentrați pe anumite lucruri din viața voastră sînteți cu un pas înainte, dar nu este adevărat. Este timpul să explorați mai mult și să vă asumați anumite riscuri. Credeți în talentele voastre, ceea ce nu știți, puteți învăța.

SCORPION. Este posibil să renunți la locul de muncă, însă nu îți face prea multe probleme, decembrie te va surprinde. Se pare că îți dorești de foarte mult timp să încerci lucruri noi și să faci altceva. Dacă nu aveți încă un job este posibil să primiți o veste bună, dar acest lucru depinde de capacitatea voastră.

SĂGETĂTOR. Trebuie să vă pregătiți pentru momentul pe care îl așteptați de la începutul anului 2020. Dacă te-ai simțit blocat, fii pregătit să o iei de la capăt. Trebuie să ai mai multă grijă și intenție la modul prin care faci toate lucrurile în viață, aveți răbdare cu ceilalți din jur și acordați-le atenție.

CAPRICORN. Este indicat ca în luna decembrie să fiți mai atenți la ceea ce vă doriți și la persoanele din jurul vostru. Este posibil ca dorințele sau gîndurile pe care le aveți să devină realitate, iar acest lucru nu este întotdeauna unul bun. Dacă ați eliminat pe cineva sau ceva din viața voastră lăsați-l să plece, aveți încredere că o să vină ceva mai bun și lucrurile bune vor ajunge la voi.

VĂRSĂTOR. Norocul vă găsește în decembrie fie prin oamenii care vă cunosc sau prin calitățile voastre care vă deosebesc de mulțime. E important să aveți încredere în voi și să nu mai faceți atît de mult bine celorlalți. Pentru a fi un șef, trebuie să te comporți ca unul.

PEȘTI. Sînteţi pe cale să vă construiți o carieră de succes și să aveți parte de noi realizări care vă vor bucura sufletul. Indiferent de ceea ce se va întîmpla, este important să aveți încredere în voi și să vă îndepliniți obiectivele. De asemenea, nu uita că ești stăpînul vieții tale.

Sursa: a1.ro