HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Nativii reuşesc prin comunicare şi exprimare personală, au succes în rezolvarea unor chestiuni tehnice, dar şi la studii şi la examene. Primesc veşti de la rude, unii călătoresc. Planul relaţional oscilează între conflict şi armonie. La fel şi în planul colaborărilor profesionale.

TAUR. Ei stau bine cu banii, dar şi mai bine ar fi să nu mai amîne rezolvarea unor chestiuni financiare amînate. Mulţi vor primi bani, cel puţin dintr-o sursă. Situaţie financiară stabilă. Finalul săptămînii îi aduce aproape de familie sau în preocupări despre casă şi proprietate, unde se descurcă cu succes.

GEMENI. O săptămînă de succes personal şi de creştere a încrederii în sine. Mulţi vor primi bani. Situaţia profesională şi financiară sînt stabile, însă la serviciu există un anumit blocaj sau o problemă care persistă. Relaţional, la începutul săptămînii poate apărea o disensiune.

RAC. Succes în raport cu anumite instituţii, în special şcolare sau de transport. Atenţie la sănătate şi la o disensiune cu o persoană din familie. Cel tîrziu în a doua parte a săptămînii cei mai mulţi vor primi bani şi vor rezolva o problemă financiară, unii chiar bancară. Planul relaţiei cu copiii şi planul sentimental sînt favorizate.

LEU. Pentru nativi, săptămîna debutează cu şansa atingerii unui scop, cu o rezolvare personală. A doua parte a săptămînii le aduce agitaţie, dar şi creştere în putere personală, unele rezolvări personale, afirmări şi bună relaţie cu străinătatea, respectiv cu persoane din străinătate.

FECIOARĂ. Cariera le este foarte bine aspectată, la fel şi aprecierea din partea şefilor şi a colegilor de muncă. Rezolvă cu succes nişte chestiuni întîrziate sau amînate, referitoare la serviciu, afaceri, obiective sau la raportul cu unele persoane. Întîlniri şi ieşiri cu prieteni şi colegi.

BALANŢĂ. Veşti bune şi succes în planul învăţămîntului şi al examenelor, dar şi referitor la planul actelor juridice. Succes în carieră şi în plan social, stabilitate financiară. Pot sosi bani, însă aceştia e posibil să fie cheltuiţi repede. Aprecieri din partea şefilor şi prietenilor. Rezolvări personale şi atingerea scopului propus.

SCORPION. Sînt invadaţi de necesitatea unor drumuri la instituţii

şi de rezolvarea unor probleme instituţionale şi de acte medicale. A doua parte a săptămînii le aduce bani, rezolvarea unor chestiuni financiare, profesionale şi de afaceri. Întîlniri şi ieşiri cu prieteni şi colegi.

SĂGETĂTOR. Devin mai pasionali decît de obicei şi mulţi vor întîlni imprevizibil noi parteneri. Apreciere din partea clienţilor şi a şefilor. Succes social şi profesional, întîlnire cu prietenii, ieşiri cu aceştia, atingerea unor scopuri şi rezolvări personale diverse. Regenerări personale şi planuri de schimbări, în sens evolutiv. Situaţie financiară stabilă.

CAPRICORN. Succes în carieră şi în planul social, iar pentru unii şi în afaceri. Stabilitate financiară şi posibilă sosire a unor bani. Un obiectiv încă nu este atins şi poate avea legătură cu sosirea unor bani sau cu un prieten său protector, ori promisiuni din partea cuiva. Profitul dintr-o colaborare şi o schimbare dorită întîrzie.

VĂRSĂTOR. Planul sentimental şi relaţional sînt foarte bine aspectate, iar dorinţa de achiziţii şi divertisment este la cote maxime. Ieşiri, distracţii, cluburi, terase. Situaţia financiară este stabilă, mai ales prin intermediul partenerului. Bani sosesc, cel puţin prin intermediul partenerului.

PEŞTI. Aspect material favorabil. Bună regenerare personală şi recompense, ori cîştiguri din colaborări şi contracte. Planul relaţional este oscilant între armonie şi dizarmonie periodică, atenţie pe acest plan. Pentru cei care sînt părinţi, atenţie la relaţia cu copiii, la situaţia lor şcolară şi la sănătatea lor.