HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Veşti financiare bune te vor umple de energie şi te vei simţi pregătit/ă să cucereşti lumea. Nu încerca să cauţi sfaturi în legătură cu relaţia ta de cuplu. Tot ce trebuie să ştii este că tu eşti pe primul loc pentru persoana iubită. Încearcă să îţi păstrezi calmul dacă e nevoie sa interacţionezi cu diverşi membri ai familiei.

TAUR. E un moment bun pentru a porni în urmărirea celor mai frumoase vise ale tale. Ţine cont de sfaturile unei persoane care nu te-a dezamăgit niciodată şi îndrăzneşte să ţinteşti sus. Rezultatele te vor surprinde plăcut. O persoană apropiată ţie este absolut fascinată de tine şi vrea să devină... şi mai apropiată.

GEMENI. Lasă ruşinea deoparte şi fii explicit/ă în legătură cu dorinţele tale, în special cînd vine vorba de chestiuni legate de viaţa ta sentimentală. Vei petrece mai mult timp cu familia decît de obicei şi e momentul să renunţi la resentimente şi să arăţi că eşti o persoană mai bună decît ai lăsat impresia în ultima perioadă.

E o săptămînă bună pentru a-ţi valorifica talentele. Ai nevoie doar de un pic de răbdare şi dedicaţie.

RAC. E momentul bun să-ţi asumi riscuri pentru că în aceasta săptămînă vei fi foarte carismatic/ă şi ţi se va trece cu vederea aproape orice. Păstrează un pic din acest entuziasm şi pentru proiecte legate de locuinţă. S-ar putea să fie nevoie să măreşti bugetul, însă cu multă muncă vei reuşi să o faci. Jocul amoros în care ai intrat de curînd va avea un deznodămînt neaşteptat.

LEU. Dacă ţi se oferă ocazia să abordezi o „scurtătură financiară”, îndrăzneşte să o urmezi pentru că ai parte de o săptămînă norocoasă în acest sens. O persoană apropiata îţi va reproşa faptul ca eşti mereu prea ocupat/ă pentru cei dragi. Încearcă să compensezi cumva. E momentul să încetezi să încerci să mai controlezi absolut totul. Eliberează-ţi mintea, respiră şi permite-le şi celor din jur să facă la fel.

FECIOARA. Îndoielile legate de o relaţie te frămîntă de ceva timp, însă lucrurile se vor aranja frumos în această săptămînă. Aşteaptă-te ca o persoană atrăgătoare să te abordeze foarte curînd. E posibil să ai parte de o ofertă pe care pur şi simplu nu o poţi refuza. E o perioadă norocoasă pentru tine, aşa că nu te speria dacă ceva pare prea bun ca să fie adevărat. De data aceasta lucrurile stau diferit.

BALANŢA. Ia lucrurile pe rînd şi încearcă să nu te consumi pentru ce nu reuşeşti să schimbi. Chiar dacă ai parte de mici probleme financiare, asta nu ar trebui să te dărîme. Cei foarte apropiaţi ţie sînt gata să-ţi sară în ajutor dacă reuşeşti să renunţi la mîndrie şi să le spui prin ce treci. Ai fost foarte gelos/oasă şi posesiv/ă în ultima perioadă, iar asta ţi-a afectat relaţia de cuplu. În curînd, însă, situaţia se va schimba în mai bine.

SCORPION. Încearcă să te relaxezi şi să te odihneşti un pic. Ai muncit pînă la epuizare în ultima vreme, iar dacă te decizi să iei o pauză, cînd vei reveni vei avea parte de foarte multă creativitate şi totul va părea mult mai simplu. În viaţa de cuplu lucrurile se vor aşeza frumos dacă vei găsi timp să petreceţi împreună şi să cheltuiţi din banii pentru care ai muncit atît de mult.

SĂGETĂTOR. Încetează să te mai lupţi cu ceea ce simţi şi permite unei relaţii amoroase să se construiască liber. Ai nevoie de foarte multă răbdare cînd vine vorba de relaţia cu familia şi îţi va fi aproape imposibil să eviţi un conflict. Un sfat din partea cuiva apropiat îţi va schimba toată perspectiva asupra viitorului tău, iar dacă ştii să îl valorifici, îţi poate aduce linişte şi fericire. 

CAPRICORN. Eşti plin/ă de energie la locul de muncă şi totul pare să funcţioneze perfect. În plus, avînd în vedere entuziasmul tău, şansele de succes nu pot fi mai bune de atît. Persoana iubită se străduieşte din răsputeri să facă relaţia voastră să funcţioneze. Exprimă-ţi sentimentele, nu-ţi fie teamă să îi spui care îţi sînt dorinţele şi să nu fii surprins/ă dacă ţi se vor îndeplini curînd.

VĂRSĂTOR. Ascultă-ţi inima şi încearcă să păstrezi acel ceva care a aprins scînteia în viaţa ta în ultima vreme. Cineva special din viaţa ta are nevoie să ştie că îţi pasă. Oferă-i cel puţin un indiciu în acest sens. Vei avea o săptămînă grea, însă week-end-ul alături de prieteni va compensa pentru tot.

PEŞTI. Va fi o săptămînă foarte norocoasă din punct de vedere financiar, aşa că nu te mira dacă ţi se va face o propunere de nerefuzat. Profită la maxim de ea! O persoană aproape necunoscută va încerca să profite de tine spunîndu-ţi exact ceea ce vrei să auzi în acest moment. Rămîi, însă, cu picioarele pe pămînt, oricîtă plăcere ţi-ar face linguşelile.

Sursa: thefreehoroscope.com