HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Berbecul nu are o săptămînă uşoară tocmai pentru că se numără printre cei care s-au lăsat petrecerilor în ultimul timp. Preocupat cu ieşirile, distracţia, planurile de vacanţă, au neglijat anumite activităţi, iar acum nu le mai pot amîna şi trebuie să facă în cîteva zile ce au neglijat în cîteva săptămîni. Succes!

TAUR. Nici Taurii nu au fost prea harnici în zilele caniculare din ultimul timp, iar ce au neglijat atunci trebuie să le rezolve acum, altfel o să aibă probleme. Deşi nu prea merită, au parte de un ajutor nesperat datorită căruia vor reuşi să pună totul la punct în timp record. E posibil să apară mici probleme de sănătate.

GEMENI. Pentru Gemeni e o săptămînă liniştită, poate chiar mai liniştită decît ar spera. Deşi au chef de "acţiune", nu prea au ocazia să-şi folosească energia şi să-şi pună în practică ideile. Îi enervează faptul că ceilalţi par să fi luat pauză de la orice activitate şi fără ei nu pot să-şi pună în aplicare planurile. Nu toată lumea are energie...

RAC. Racul a fost cam leneş în ultimul timp şi acum a avenit vremea să dea socoteală. Faţă de alţii, nu au ocazia să-şi repare greşelile din ultimul timp şi vor avea de suferit. Probabil că pedeapsa astrelor se va face simţită în plan financiar şi vor observa că nu-şi permit lucrurile care altora nu le lipsesc vara.

LEU. Leii au fost destul de harnici în ultima perioadă, iar acum e timpul să culeagă roadele muncii lor. Au timp şi de distracţie, şi de relaxare, şi de dragoste. Pentru că a venit vremea să acorde mai multă atenţie relaţiei, dacă au un partener,şi să facă un gest frumos pentru persoana iubită sau, de ce nu, pentru familie.

FECIOARĂ. A venit timpul să se ocupe mai mult de propria persoană. Fecioarele perfecţioniste şi muncitoare au petrecut mai mult timp la serviciu decît acasă în această vară şi acum e cazul să se ocupe şi de sufletul lor, dar şi de familie. O vacanţă, chiar şi una de cîteva zile la sfârşit de săptămînă, ar fi binevenită.

BALANŢĂ. Nu va fi o săptămînă plină pentru Balanţe, dar nici uşor nu le va fi. Chiar dacă nu au multe de făcut, săptămîna este plină pe plan psihic pentru că au de luat nişte decizii, de făcut nişte planuri... Cert este că au o viaţă interioară foarte plină şi o să le dea tîrcoale nişte gînduri pe care nu le pot alunga.

SCORPION. Scorpionii nu trebuie să se aştepte la vreo secundă de relaxare săptămîna aceasta. Au multe de făcut şi, de parcă nu era de ajuns, trebuie să facă şi munca celor plecaţi în concediu sau pur şi simplu leneşi. Trebuie să-şi păstreze cumpătul şi să evite certurile, chiar dacă simt că explodează de nervi.

SĂGETĂTOR. Săgetătorii nu au o săptămînă grea, dar nici nu vor putea să facă tot ce vor. Orice planuri ar avea, datoriile de serviciu şi familiale vor avea prioritate. Ba chiar cineva se bazează pe ei în rezolvarea unei probleme personale şi ar fi bine să nu dezamăgească persoana respectivă.

CAPRICORN. Capricornii aude făcut nişte drumuri care nu le fac deloc plăcere, dar nu au încotro. Pînă la urmă se va dovedi că nu e nimic foarte greu sau solicitant. Grijile şi teama fac orice sarcină să pară mai dificilă, dar în momentul cînd se ocupă de ea, îşi dau seama că e o nimica toată pentru un Capricorn hotărît şi puternic.

VĂRSĂTOR. Vărsătorii au de furcă cu o persoană apropiată care pare să o ia razna şi are tot felul de mofturi şi pretenţii. Se vor descurca mai mult ca sigur, dar nu le va face plăcere să pună la punct pe cineva drag. Conflictul se va remedia de la sine, doar că au nevoie de răbdare şi calm.

PEŞTI. Dacă nu mai ştiu cum să facă faţă activităţilor de săptămîna aceasta, Peştii ar fi bine să ceară ajutorul cuiva? Sigur se va găsi cineva care să îi ajute măcar cu o vorbă bună sau un sfat, dacă nu chiar cu fapta. În rest, trebuie să fie atenţi la ce spun, pentru că sînt mai "sinceri" ca de obicei şi deloc diplomaţi. Nu se ştie pe cine poţi răni cu cuvintele!