HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. O perioadă aglomerată şi cu multă mişcare pentru cei născuţi sub semnul Berbecului. La nivel de comunicare se întîmplă multe de-a lungul unei zile, se fac noi conexiuni, se schimbă sau se întăresc altele şi, în general, interacţiunea socială se amplifică simţitor. Starea interioară a nativilor este alertă şi curioasă iar programul încărcat nu-i deranjează. Sînt posibile mai multe contacte la nivel profesional şi eventual mici călătorii şi deplasări în acest scop.

TAUR. Nevoia de siguranţă (materială, financiară) este cea care deţine monopolul intereselor şi preocupărilor nativilor Taur în perioada aceasta. Nevoia de mai mult este un semn al căutării interioare a acelui confort emoţional pe care îl oferă stabilitatea materială. Extravaganţele financiare ar trebui evitate cît mai mult, chiar dacă ele pe moment par să fie investiţii inteligente şi cu bătaie lungă. Tehnica paşilor mărunţi este mai sigură şi este de preferat în această perioadă.

GEMENI. Nu este deloc greu pentru nativii Gemeni să îşi facă simţită prezenţa sau să îi impresioneze pe ceilalţi în perioada aceasta. Este momentul lor de glorie şi strălucire şi nu ar trebui să evite să se pună în valoare. Sînt binevenite eventualele schimbări de look, atîta timp cît nu sînt drastice. Spontaneitatea este binevenită şi va avea efecte miraculoase atît în relaţionarea cu ceilalţi cît şi în consolidarea sentimentului de încredere în sine. Se pot începe proiecte noi, se pot iniţia direcţii noi, totul dublat de curaj şi viziune.

RAC. Este perioada perfectă pentru ca nativii Rac să îşi ofere timp pentru odihnă şi regenerare. La locul de muncă apar situaţii care au nevoie de atenţie şi rezolvare, însă doar o minte limpede şi un corp odihnit pot face faţă cu brio şi este exact ceea ce ar trebui să-şi ofere Racii. Orice noi proiecte ar trebui amînate sau înmînate altora; acum este timpul pentru ducerea la bun sfîrşit a proiectelor deja aflate în derulare şi încheierea situaţiilor nerezolvate anterior.

LEU. Leii sînt sufletul petrecerii în perioada aceasta! Dacă nu ies cu prietenii iar timpul nu le permite să aibă parte de evadări aşa cum şi-ar dori, vor şti, totuşi, să savureze fiecare moment şi să găsească satisfacţie chiar şi în cele mai banale situaţii prin care trec de-a lungul zilei. Nu ar fi exclus să petreacă ceva mai mult timp online, pe reţelele de socializare, iar nevoia lor de a se simţi în contact cu lumea din jur, cu prietenii, cu lumea întreagă, se va vedea din timpul şi atenţia acordate interacţiunii virtuale.

FECIOARĂ. Imaginea şi reputaţia lor personală sînt importante pentru nativii Fecioară în perioada aceasta, lucru ce se vede şi din cantitatea de efort şi din timpul pe care îl alocă îmbunătăţirii lor la acest capitol. Este timpul lor să strălucească, să fie apreciaţi şi respectaţi la nivel profesional. Nu este vorba doar despre o apreciere de suprafaţa ci despre respectul cîştigat prin efort şi muncă susţinută, aspecte unde nativii, de obicei, excelează. Competenţa şi experienţa lor sînt preţuite.

BALANŢĂ. O oportunitate neaşteptată poate apărea în calea Balanţelor în ceea ce priveşte comunicarea, studiile sau călătoriile. Poate că pe moment se vor simţi copleşite şi nu vor şti cum să reacţioneze, posibil să se simtă depăşite, însă momentul este preţios şi le poate afecta viitorul în mod pozitiv. Ar trebui să se încreadă în instinctele lor şi să aibă o atitudine mai aventuroasă, să-şi asume mici riscuri şi să accepte noul care apare în viaţa lor. Dincolo de acest moment, i-ar putea aştepta căi noi pe care acum nici măcar nu le pot întrevedea.

SCORPION. La nivel relaţional, este o perioadă de aprofundare pentru Scorpioni. Conexiunea cu partenerul devine o chestiune de maximă importanţă care are nevoie de toată atenţia. S-ar putea să iasă la suprafaţă aspecte mai complicate sau problematice care au nevoie de o rezolvare concretă şi poate chiar radicală, însă care au potenţialul de a deschide oportunităţi noi şi de a trasa o legătură completă, mai puternică, între parteneri. Ideea de împărtăşire şi de egalitate în relaţie devine un subiect principal de discuţie.

SĂGETĂTOR. Propriul potenţial şi capacităţile personale sînt mult mai bine puse în evidenţă, în perioada aceasta, prin intermediul relaţiilor şi legăturilor interpersonale pe care le stabilesc Săgetătorii cu lumea din jur. Este posibilă o (re)descoperire personală prin dialog şi relaţionare, ceilalţi avînd capacitatea de a revela nativilor aspecte ale propriei personalităţi care în mod normal nu sînt evidente. Pot apărea, pe moment, accese de independenţă şi dorinţa de desprindere, ceea ce va testa soliditatea unor legături din viaţa Săgetătorilor.

CAPRICORN. Perioada aceasta este destul de aglomerată pentru Capricorni, au multe lucruri de rezolvat şi de pus la punct, proiecte care aşteaptă să fie finalizate iar nativii au tendinţa de a se extenua, de a munci peste măsură pentru a se achita complet de îndatoririle lor şi de a găsi acea satisfacţie interioară a lucrului terminat cu bine. Au la dispoziţie energie fizică, însă este posibil ca rodajul emoţional şi mental să îşi pună amprenta asupra sănătăţii lor. Îşi pot continua netulburaţi munca, însă ar trebui să nu uite de odihnă, de hrana sănătoasă şi, dacă este posibil, de mişcare şi ieşire în aer liber.

VĂRSĂTOR. Perioada aceasta este foarte creativă şi inspirată pentru cei născuţi sub semnul Vărsătorului. Este momentul manifestărilor spontane, surprinzătoare, pasionale în tot ceea ce fac. Îşi asumă riscuri şi ar putea prelua rolul de deschizători de drumuri, chiar şi dacă acest lucru se manifestă în lucruri mărunte de zi cu zi. Se bucură de fiecare moment şi îşi doresc să se bucure de fiecare moment. Ar putea încerca să îşi pună în valoare un talent, să facă mult sport şi mişcare - ceea ce va fi binevenit deoarece atît energia lor cît şi spiritul competitiv sînt la mare înălţime acum. 

PEŞTI. Nativii Peşti sînt prinşi între două lumi: cea a căminului şi cea a carierei. Este vorba despre un moment în care vor trebui să găsească o soluţie pentru a le pune în balans, fără a favoriza pe una din ele. În măsura în care viaţa lor privată este suficient de echilibrată, vor avea suficientă energie şi motivaţie să se focalizeze asupra profesiei şi să încerce să aibă cît mai multe reuşite în acest sector. S-ar putea ca aceasta să fie o perioadă de schimbări la nivel profesional (un nou loc de muncă, promovare). Ele vor avea un efect, vor pune în valoare noi abilităţi şi vor crea oportunităţi neaşteptate pentru Peşti.