FEMEIA CARE SI-A OMORIT PROPRIUL FIU RISCA DETENTIE PE VIATA

O femeie din Strășeni riscă ani grei de pușcărie pentru că și-a ucis propriul fiu. Bărbatul de 36 de ani ar fi venit acasă beat, s-a certat cu mama sa, după care a luat-o la pumni. Femeia l-a injunghiat ca să se apere, spune poliția. După ce a înteles ce a făcut, a chemat ambulanţa, dar medicii nu i-au putut salva fiul.

Tragedia s-a produs în satul Căpriana din raionul Strășeni. Concubinul femeii a povestit că fiul acesteia a venit acasă beat. „Era beat tare. M-a apucat de gît și eu am fugit. Soția a rămas acasă”, spune concubinul.

Femeia le-a mărturisit polițiștilor că spre miezul nopții, fiul ei ar fi luat-o la pumni, iar ea s-ar fi apărat cu un cuțit de bucătărie.

După ce a realizat ce a făcut, femeia de 58 de ani a mers la vecini și le-a cerut să cheme ambulanța. Veniţi la faţa locului, cei de la urgență au constatat decesul bărbatului. Oamenii din sat spun că în casa celor doi scandalurile erau la ordinea zilei, iar victima iși amenința și agresa mama în repetate rînduri.

Cercetată pentru omor intenționat, femeia a fost reținută pentru 72 de ore. Dacă va fi găsită vinovată, ea s-ar putea alege cu o pedeapsă de pînă la 25 de ani de închisoare, sau chiar detenție pe viață.