DOI INDIVIZI RISCA CITE 7 ANI DE INCHISOARE PENTRU FURT

Doi bărbați cu vîrsta de 25 de ani, originari din Orhei, au fost reținuți de polițiștii din Ialoveni, după ce au sustras 60.000 lei dintr-un automobil de serviciu, care aparține unei întreprinderi de prestare a serviciilor de livrare a mărfii în mai multe magazine din țară.

Unul dintre suspecți a activat la această întreprindere în funcție de șofer-expeditor și cunoștea bine traseul și specificul activității.

Furtul s-a produs la 5 martie curent, în jurul orei 12:30, cînd suspecții au urmărit automobilul întreprinderii, din satul Condrița pînă în Malcoc. În moment ce șoferul a coborît din automobil și a intrat într-un magazin, fără a încuia ușa, aceștia au pătruns în automobil și au furat banii colectați de la magazine, depozitați într-un loc special.

Șoferul l-a observat pe unul dintre hoţi, dar nu a reușit să-l prindă, anunțînd imediat Poliția. Oamenii legii au identificat și reținut indivizii în scurt timp.

Polițiștii au reușit să recupereze o parte din banii furați, cealaltă fiind cheltuită de suspecți. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă pînă la 7 ani de închisoare.