DIVORŢEAZĂ ÎNCĂ UN FRUNTAŞ AL PLDM

Este vorba de liberal-democratul Chiril Lucinschi (43 de ani), şeful Comisiei parlamentare pentru cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media, care se desparte de soţia sa Ana cu care a trăit împreună 19 ani.

Presa de la Chişinău scrie că cei doi soţi se află, de cîteva luni, în proces de desfacere a căsătoriei, iar Lucinschi a lăsat să se înţeleagă într-un interviu că deja nu locuieşte împreună cu familia. 

Ana şi Chiril Lucinschi au patru copii – Petru, Alexandra, Egor şi Pavel. 

Chiril şi Ana au învăţat împreună la Institutul de Cultură Fizică şi Sport din Moscova, cunoscîndu-se în 1990. S-au căsătorit în 1995. Primul copil s-a născut la Moscova, ceilalţi trei – la Chişinău. În 2008, într-un interviu, Chiril Lucinschi declara că Ana „este femeia care ştie să menţină căldura în familie”. (…) „Niciodată nu mi-am făcut griji în privinţa copiilor, atîta timp cît ştiam că Ana e alături de ei, de aceea am putut să-mi văd liniştit de carieră”, afirma Lucinschi în acel interviu. 

În context, amintim că şeful de partid al lui Chiril Lucinschi – Vlad Filat – a divorţat de soţia sa Sanda, în august 2012. Filat, tată a doi copii din prima căsnicie, s-a recăsătorit cu jurnalista Angela Gonţa.

Sursa: HotNews