CINCI CELE MAI INDRAZNETE ZODII

Poți afla multe despre tine și despre oamenii din jurul tău, dacă știi în ce zodii s-au născut. Alături de multe alte trăsături de personalitate, curajul și îndrăzneala sînt și ele scrise în tema noastră astrală.

1. Leu

Singura zodie guvernată de Soare, semn fix de Foc, hotărît și îndrăzneț, Leul este considerat cel mai curajos dintre toți nativii zodiacului. Poate că nu toți nativii acestei zodii sînt la fel de îndrăzneți și bătăioși, dar în mod sigur cu toții se bucură de o mare încredere de sine și de o forță interioară care le dă curajul să depășească tot felul de obstacole și greutăți.

2. Berbec

Cine este născut în Berbec se știe că este îndrăzneț și perseverent, dar, spre deosebire de Leu, își folosește uneori aceste calități în situații nepotrivite. Berbecul este curajos, dar și căpos, astfel că riscă inutil și poate pierde mai mult decît își poate imagina, dacă nu este atent.

3. Săgetător

Se spune despre Săgetători că au mult tupeu și că se luptă cu mult curaj pentru visurile lor. Inteligenți și dinamici, nativii acestei zodii pot fi îndrăzneți pînă la obrăznicie pentru a obține ceea ce doresc. Au mult tupeu mai ales în dragoste și își apără relația de cuplu cu ferocitate.

4. Taur

La prima vedere, Taurul introvertit și tăcut poate părea timid. Dar aceasta nu este decît o aparență. În realitate, Taurii sînt persoane foarte hotărîte, curajoase și insistente. Nu le este teamă de nimic, dacă trebuie să își apere viața, dragostea și familia. Nativii bărbați sînt atrași de sporturile de apărare și deosebit de curajoși în cazul unor conflicte deschise.

5. Capricorn

Este zodie de Pămînt și cel mai prudent dintre toți nativii. Cu toate acestea, Capricornul este deosebit de ambițios și are curajul să își asume riscuri mari, dacă știe că poate cîștiga mult. Capricornul are totodată curajul să se implice în proiecte dificile și să lupte pînă la capăt pentru a obține totul!

Sfaturi pentru celelalte zodii, mai puțin îndrăznețe

Gemeni: ca să ai curajul de a lupta pentru un vis, în primul rînd trebuie să faci alegerea corectă!

Rac: dacă ai alături de tine persoana potrivită, îndrăznește să ceri mai mult de la viață!

Fecioară: oricît ai fi de calculată, ar fi bine să ai curajul de a-ți asuma și riscuri la momentul potrivit!

Balanță: tenacitatea și înțelepciunea ta reprezintă baza pe care se sprijină orice decizie curajoasă!

Scorpion: adună toate informațiile și resursele de care ai nevoie în situațiile tensionate și vei avea curajul să treci peste obstacole!

Vărsător: ai puterea de a lupta pentru visurile tale, dar trebuie să găsești și curajul de a accepta înfrîngerea!

Pești: analizează-ți calitățile și punctele forte și vei găsi curajul de a realiza lucruri la care nici nu visezi!

Sursa: libertatea.ro