CELE MAI FIDELE ZODII

(continuare din numărul trecut)

Rac

Dintre cele 12 semne zodiacale, Racul este cel mai predispus spre relaţii sigure şi armonioase. Nativul din Rac iubeşte conceptul de familie, de casă şi nu este fericit dacă nu stabileşte cu partenerul său legături emoţionale profunde. Tot Racul este semnul zodiacal cel mai protector, grija faţă de cei care îl înconjoară fiind calitatea lui principală.

Leu

Cel născut sub semnul astral Leu este un perfecţionist şi întotdeauna în căutarea partenerului ideal. Din păcate, perfecţiunea (mai ales în iubire) se atinge greu sau chiar nu există şi atunci Leul va fi pus unei continue situaţii emoţionale dificile. Avînd de obicei numeroşi parteneri de-a lungul vieţii, Leul mai degrabă alege să se despartă decît să trădeze. Aşadar, despre nativul din Leu nu poţi spune cu siguranţă dacă este sau nu fidel – poate oricînd să te surprindă.

Fecioară

Fecioarele sînt sensibile, creative şi foarte intuitive atunci cînd vine vorba de sentimentele şi nevoile altora. Deşi în aparenţă instabile şi alunecoase, Fecioarele sînt parteneri stabili, adevăraţi susţinători, mereu gata să ofere un umăr pe care să îţi găseşti liniştea. Infidelitatea nu este o preocupare a lor, nici un dat, nici un păcat cu care se luptă – iubesc parteneriatele de lungă durată, bazate pe sinceritate.

(continuarea în numărul următor)