CE ZODIE ITI VA MARCA DESTINUL

BALANȚĂ. Toată viața vei căuta un echilibru între ce vor oamenii de la tine și ce îți dorești tu de la tine, dar nu vei reuși să cunoști armonia fără ajutor. Deși este un idealist ca tine, Vărsătorul va ști cum să te facă să cîștigi aceste lupte interioare sau măcar să le duci în avantajul tău.

SCORPION. Toată lumea crede că ești o persoană răutăcioasă și periculoasă, dar adevărul este că ești doar sensibil. Atitudinea ta răutăcioasă este modul în care te aperi de o dezamăgire, dar riști să ratezi momente frumoase din viață, pentru că ți-e teamă să nu fii rănit. Destinul tău va fi marcat de un Capricorn care va ști cum să te facă să nu mai fii atît de emoțional și să înveți să te exteriorizezi.

SĂGETĂTOR. Ești un filosof și un căutător de adevăr! Simți că trăiești doar cînd ai parte de experiențe extraordinare, de aceea sînt slabe șanse să te stabilești într-un singur loc. Ești într-o continuă evoluție și transformare, iar destinul tău va fi marcat de fiecare om pe care îl vei cunoaște. Nativii celorlalte zodii îți vor ghida pașii spre împlinirea spirituală de care ai nevoie.

(continuarea în numărul următor)