CE SPUNE FILOSOFIA ORIENTALA DESPRE DESTINUL FIECAREI ZODII

În filosofiile orientale, fiecare zodie trebuie să aibă misiunea ei și numai după ce știe care este drumul ei drept, va fi cu adevărat fericită. Iată ce spun astrologii indieni despre destinul fiecărei zodii, adaptînd mesajul lor pentru zodiacul nostru european.

 

Ce îi este destinat Berbecului

Oricît de multe constrîngeri și piedici ar fi în calea ta, tu singur ești cel care va reuși să le depășească și să reconstruiască drumul drept. Ai puterea de a trece peste granițe și îți este destinat să ajungi acolo unde vei fi cu adevărat fericit.

Destinul Taurului

În viață, vei încerca mereu să îi ajuți pe ceilalți, să le oferi sprijinul tău și să îi conduci, cînd drumurile lor rătăcesc departe de ceea ce este cu adevărat important.

Misiunea Gemenilor

Destinul tău te va ajuta să acționezi întotdeauna în numele iubirii și al frumuseții spirituale. Găsește echilibrul dintre rațiune și sentimente și vei reuși să ai o viață frumoasă și echilibrată.

Drumul Racului în viață

Este drumul pe care familia, casa, copiii și siguranța sînt cele mai importante popasuri și care pune accentul pe dragoste cu toate formele ei. Dragostea pentru familie îți impune adesea constrîngeri, dar cu multă înțelegere și răbdare vei știi să îi călăuzești și pe ceilalți.

Ce cale trebuie să aleagă Leul

Este calea de mijloc între extreme și trebuie să îți folosești adesea puterea interioară și autoritatea pentru a-ți face loc în lume. Ești ambițios și știi ce vrei, dar pe drumul tău trebuie să îți asumi și multe responsabilități grele.

Misiunea Fecioarei

Tu ai misiunea de a-i ajuta și pe ceilalți, să le arăți drumul și să îi sprijini în momentele de cumpănă. Această cale necesită multă dăruire și totodată puritate. Destinul îți cere să îți găsești bogăția interioară și să o împarți cu ceilalți.

Calea Balanței

Trebuie să te concentrezi pe echilibru, egalitate și dreptate. Să fii întotdeauna atent la colegii și partenerii tăi, la prieteni și, mai ales, la cei care te iubesc. Îți este destinat să realizezi multe, dar niciodată să nu te lași atras de extreme.

Ce drum îi este destinat Scorpionului

Drumul tău înseamnă transformare, care presupune însă și pierdere sau renunțare, dar și moarte, inerentă pentru regenerare. Toate acestea trebuie interpretate simbolic, bineînțeles. Pe acest drum vei învăța că nimic nu durează veșnic și că trebuie să profiți de orice ocazie la momentul potrivit.

Misiunea Săgetătorului

Calea ta îți arată să nu privești viața doar din exterior, ci mai ales din interior, să abordezi orice situație cu mult curaj și să îndrăznești să urci mai sus. Destinul tău îți oferă șansa unor începuturi pline de optimism.

Drumul Capricornului

Este calea succesului, dar trebuie să ai multă răbdare și să aștepți momentul potrivit. Trebuie să găsești un echilibru între ceea ce dorești și ceea ce poți realiza și să ții cont de sfatul inimii în tot ceea ce vei face.

Destinul Vărsătorului

Vei avea șansa să îți schimbi viața, cînd condițiile vitrege o impun. Chiar dacă ai fire mai puțin conformistă, dacă respecți regulile de bază, așa cum sugerează principiul fundației, vei avea un fundament solid pentru orice schimbare în viața ta.

Calea vieții pentru zodia Peștilor

Nativii Pești sînt înzestrați cu un simț al realităților ascunse și al energiilor mistice și pot obține mai mult în viață pe cale spirituală. Nu este o cale ușoară, dar este scris în destinul tău să intri într-un univers care nu este accesibil oricui.

Sursa: libertatea.ro