CE NOROC AU ZODIILE DE PAMINT IN ANUL COCOSULUI

Nativii născuți în zodiile chinezești de Pămînt sînt deosebit de apreciați. Elementul lor protector, Pămîntul, este sinonim cu responsabilitatea, seriozitatea și hărnicia. Iar anul Cocoșului de Foc va fi de bun augur pentru proiectele lor.

Nativii zodiilor de Pămînt vor fi favorizați de soartă în anul Cocoșului de Foc. Seriozitatea lor, modul în care își calculează fiecare mișcare și munca lor asiduă vor fi răsplătite de generozitatea Cocoșului. Chiar dacă nu sînt la fel de creativi și îndrăzneți ca zodiile de Foc sau de Metal, și zodiile de Pămînt vor fi sprijinite de semnul Cocoșului să își împlinească visele. Vor fi prudenți și vor strînge bani în prima jumătate a anului, iar acest lucru va da roade mai tîrziu, cînd își vor pune în aplicare proiectele personale. Din luna august, vor avea cele mai multe șanse și în carieră, și în viața personală, să ajungă acolo unde își doresc.

Consultă tabelul de mai jos, urmărește anul în care te-ai născut și vezi dacă zodia ta este protejată de elementul Pămînt.

 zodiac-pamant-1007x1024 copy.jpg

Ce noroc au în dragoste zodiile de Pămînt în anul Cocoșului de Foc

Elementul Foc al acestui an aduce mai multă pasiune și mai multe schimbări în viața intimă a zodiilor de Pămînt care, de obicei, sînt mai rezervate. Anul acesta, însă, vor face un pas important și vor descoperi că viața de cuplu poate avea și alte laturi în afară de obligații și probleme cotidiene.

Nativii de Pămînt vor avea un an excepțional în ceea ce privește viața sentimentală, dacă au mai multă încredere în instinctele lor și dacă vor da frîu liber pasiunii. Viața amoroasă va fi plăcută și le va oferi liniștea de care au nevoie. Partenerii lor de viață va ști să readucă echilibrul în familie, în perioadele mai dificile, iar ei trebuie să se concentreze asupra proiectelor lor comune. Energia lor vine din familie. Cu cît vor petrece mai mult timp alături de cei dragi, cu atît vor avea mai mult de cîștigat în anul Cocoșului de Foc care protejează familia.

Pe de altă parte, nativii singuri vor trăi una dintre cele mai înflăcărate povești de dragoste. Se vor îndrăgosti nebunește. Vor fi privilegiați în amor și se vor bucura de dovezi clare de dragoste. Cei care își caută jumătatea vor începe o relație de durată, trainică și bazată pe sentimente profunde.

Cît de bine vor cîștiga zodiile de Pămînt în anul Cocoșului

Persoanele născute în zodii de Pămînt vor avea un an plin de succese în carieră. Șansele de a urca în ierarhia profesională sînt deosebit de mari. Micii întreprinzători vor înregistra profit și vor deveni cunoscuți. Dar au nevoie de calm și de planuri bine puse la punct pentru a-și atinge scopurile.
Dacă în plan profesional totul va evolua simțitor, nu același lucru se va întîmpla cu bugetul. În prima jumătate a anului, trebuie să strîngă cureaua și să se limiteze la cheltuielile strict necesare. Ar bine să nu refuze nicio ofertă, oricît de modestă ar fi. Orice bănuț în plus contează. Iar din a doua jumătate a anului, bugetul lor va crește și vor putea face investiții semnificative.

Cei care lucrează intens, nu trebuie să își mai facă griji în privinţa banilor începînd din luna august. Vor beneficia de cîştiguri substanţiale în anul Cocoșului de Foc.

Sursa: libertatea.ro