ASTA DA HOŢIE!

Un român a furat o maşină, cu tot, cu copilul proprietarului în ea

„A venit să-mi fure virginitatea şi, pînă la urmă, crezînd că sunt ai mei, mi-a furat o pereche de chiloţi şi a început să urle de spaimă cînd a văzut că prietena mea cea mai bună era îmbrăcată cu respectiva piesă de lenjerie!”, la asta m-am gîndit cînd am citit în presa română păţania unui hoţ!

Potrivit jurnaliştilor români, un autoturism în care se afla un copil de cinci ani, lăsat singur de tatăl său, care a coborît pentru scurt timp, la cumpărături, a fost furat de pe o stradă din Iaşi, hoţul abandonînd maşina, cu tot cu copil, în momentul în care acesta a început să plîngă.

Furtişagul a avut loc Vineri dimineaţă, din data de 12 Aprilie, în zona gării din Iaşi, unde un bărbat care se afla în maşină cu copilul său, în vîrstă de 5 ani, a coborît din autoturism, lăsînd copilul pe bancheta din spate. Bărbatul a lăsat cheile în contact şi a mers la un magazin aflat în imediata apropiere.

Potrivit purtătorului de cuvînt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vîjîiac, bărbatul a sunat apoi la 112, anunţînd că i-a fost furată maşina, cu tot cu copil.

"Au fost blocate toate căile de ieşire din oraş. La scurt timp maşina a fost găsită abandonată în zona Canta din Iaşi, iar copilul se afla lîngă maşină. Cel mai probabil, hoţul a abandonat maşina după ce s-a speriat în momentul în care copilul a început să plîngă", a declarat Anca Vîjîiac. Conform acesteia, în baza declaraţiilor date de copil, care a reuşit să îl descrie pe cel care a furat maşina, a fost conturat portretul unui suspect, acesta fiind căutat de poliţişti. Bărbatul va fi cercetat pentru furt şi lipsire de libertate.

Ana Triboi,

studentă USM