ANIMALUL DE COMPANIE PE CARE TREBUIE SA IL AI IN FUNCTIE DE ZODIE

Viața noastră ar fi searbădă fără animale. Deși niște suflete necuvîntătoare, ne sînt unii dintre cei mai buni prieteni. Se spune că atunci cînd îi alegem este indicat să apelăm la un psiholog, mai ales în cazul copiilor, ei putîndu-ne îndruma spre animalul potrivit personalității noastre. O contribuție ar putea-o avea și astrele, care susțin că ne este scris să fim apropiați de un anumit tip de animal, ce se pliază pe semnul zodiacal sub care ne-am născut.

Berbecul are multă energie de consumat, așa că un cîine ar fi potrivit pentru tine. Cei mai aproape de personalitatea ta sînt cei din rasa Terrier, Cocker sau Doberman. De asemenea, și caii sînt potriviți pentru nativii acestui semn.

Taurului i se potrivesc animalele blînde, dar leneșe și de rasă pură. O pisică Persană, Birmaneză sau cîinii din rase precum Collie sau Marele Danez sînt potriviți pentru personalitatea ta.

Luînd în considerare atracția Gemenilor spre comunicare, animalul perfect pentru tine nu poate fi altul decît unul fîșneț și gălăgios. Un papagal ți-ar putea fi cel mai bun prieten.

Pentru Raci ideal ar fi să adopte un cîine sau o pisică. Oricum, îți trebuie un animal lipicios și prietenos.

Leii sînt mari iubitori de animale, iar pentru ei pisicile Angora sau Siameze, dar și cîinii din rase precum Setter irlandez sau Ciobănesc german sînt potriviți.

Cîinii din rasa Yorkshire Terrier sau Bichon Maltez sînt potriviți pentru nativii zodiei Fecioară. Ei preferă, de regulă, animale de companie docile, care să nu facă multă zarvă și dezordine prin casă.

Balanțelor, de asemenea, li se potrivesc cel mai bine cîinii ca animale de companie. Rasele preferate sînt Cocker Spaniel și Beagle.

Animal potrivit pentru Scorpioni este pisica, dar una misterioasă, care se comportă ca și cum ar controla lumea.

Cîinii din rasele Ciobănesc german, Labrador sau Doberman sînt perfecți pentru nativii zodiei Săgetător.

Persoane calme, analitice, Capricornii preferă ca animale de companie fie o pisică Persană, fie un Bichon Maltez.

Cei născuți sub semnul Vărsătorului sînt atrași de animale exotice sau rare. Preferă oricînd reptilele în locul cîinilor ori al pisicilor.

Peștii iubesc atît de mult animalele încît, dacă ar putea, și-ar face acasă propria grădină zoologică. Totuși, dacă ar fi să alegem cîteva dintre toate necuvîntătoarele, ele ar fi: papagalii, peștii, pisicile și cîinii.

După: playtech.ro