ACCIDENT MORTAL PRODUS LA MARGINEA LACULUI GHIDIGHICI

Un tînăr de 18 ani din orașul Strășeni a murit după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat în apropierea lacului Ghidighici. Silvia Vetcu, purtător de cuvînt al Inspectoratului de Poliție Strășeni, spune că în mașină se mai aflau doi tineri, de 15 și, respectiv, 18 ani, care nu au suferit leziuni importante.

Poliția din Strășeni a fost sesizată despre producerea accidentului la ora 13:53. „Deplasată la fața locului, poliția a stabilit că șoferul automobilului de marcă BMW, avînd viteză excesivă în timp în ce se deplasa pe drumul R1 din apropierea lacului Ghidighici, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a tamponat de un copac, apoi s-a răsturnat”, a declarat Silvia Vetcu.

Purtătoarea de cuvînt a IP Strășeni a mai precizat că la fața locului a fost solicitată intervenția echipei de descarcerare. „În urma impactului, șoferul de 18 ani a decedat pe loc, iar pasagerii s-au ales cu leziuni corporale neînsemnate”, a spus Silvia Vetcu, care a mai menționat că oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Sursa: IPN