ZODII DE FEMEI PE CARE TRECUTUL LE-A FACUT MAI PUTERNICE

Dacă o decepţie din dragoste te-a doborît, ai suferit şi te-ai simţit ca într-un coşmar, trebuie să ştii că e timpul să iei frîiele în mîini şi să redescoperi frumuseţile vieţii. Din punct de vedere astral, trei zodii de femei din întreg horoscopul au o predispoziţie specială în a deveni mai puternice după o perioadă neagră din viaţa lor.

Taur

Femeile Taur au întîlnit în trecut o persoană deschisă la minte, care le-a oferit cele mai bune sfaturi în momentele grele, lucru care le-a ajutat să înţeleagă viaţa în mod diferit şi corect. Astăzi, aceste native sînt curajoase, puternice şi mature, punînd mai mare preţ pe sentimente şi considerînd mai puţin valoroase lucrurile materiale.

Rac

Aceste native au avut parte în trecut de foarte multe persoane rău intenţionate şi au învăţat astfel că ceea ce contează este să te iubeşti, indiferent de ce consideră lumea despre tine. Dacă nu ar fi avut astfel de experienţe, acum nu mai conştientizau că puterea se află în interiorul fiecăruia dintre noi.

Leu

Leoaicele s-au confruntat cu multe situaţii dificile, pe care au fost nevoite să le gestioneze, pentru a putea merge mai departe. Acest lucru le-a întărit din punct de vedere mental, sporindu-le încredere de sine şi abilităţile manageriale.

Sursa: click.ro