S-A DAT STARTUL INSCRIERII LA CONCURSUL „MARCA COMERCIALA A ANULUI 2019”

Întreprinderi și organizații cu diverse forme de proprietate, persoane juridice înregistrate în Moldova, precum și persoane fizice care produc bunuri materiale sau prestează servicii pe teritoriul țării se pot înscrie la concursul „Marca comercială a anului 2019”. La concursul lansat de Camera de Comerț și Industrie se admit doar mărcile comerciale înregistrate și valabile pe teritoriul Republicii Moldova. Tot astăzi a fost lansat și concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calității 2019”.

Într-o conferință de presă, președintele CCI, Sergiu Harea, a declarat că edițiile din acest an ale celor două concursuri vin cu unele modificări. În acest an, tinerii antreprenori care și-au lansat o afacere vor fi susținuți la nominalizarea „Debutul Anului”. Procedura de prezentare a pachetului de documente pentru ambele concursuri a fost simplificată.

Ediția curentă a concursului „Marca comercială a anului” numără în total 12 nominalizări și 11 categorii la care pot aplica pretendenții. Concursul a fost completat cu o nouă nominalizare – „Implementarea standardelor de integritate în sectorul privat”.

La concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor” pot participa companiile și organizațiile cu diverse forme de proprietate, persoane juridice sau fizice înregistrate în Republica Moldova, care produc bunuri materiale sau prestează servicii pe teritoriul țării. Premiul este acordat pentru obținerea unor rezultate semnificative în domeniul calității produselor și serviciilor, asigurarea siguranței acestora, precum și pentru punerea în aplicare a managementului calității.

Cererile de participare la concursuri și dosarele pot fi depuse, pînă pe 1 aprilie 2020, la sediul Camerei de Comerț și Industrie: bulevardul Ștefan cel Mare, 151, etaj 2, of. 9 sau prin email: carolina.chiper@chamber.md.

Sursa: IPN