ZODII CARE PROVOACA HAOS IN BUCATARIE

Nu le cere să prepare cina sau să te surprindă la prînz cu un preparat delicios. Cel mai probabil îţi vor pune în farfurie ce au găsit în frigider sau mai rău, vor comanda mîncare gătită şi vor pretinde că este creaţia lor.

 

GEMENI. Nativii Gemeni nu au niciun talent în bucătărie. Încearcă ei din cînd în cînd să prepare cîte ceva, mai ales dacă vor să impresioneze persoana iubită, însă deseori eşuează dramatic. Sînt însă amuzanţi şi reuşesc să iasă transforme totul într-o tragicomedie. Stai totuşi departe de ei cînd vor să gătească. S-ar putea să fie destul de periculos.

 

RAC. Cei aflaţi sub acest semn zodiacal nu suportă să stea în bucătărie. Pur şi simplu au zile în care nici măcar nu deschid frigiderul. Preferă să comande mîncare gătită, chiar dacă este un obicei costisitor, dar, din punctul lor de vedere "nici măcar nu mai fac mizerie". Ba chiar au mai multe tacîmuri de plastic în bucătărie decît ai crede, iar asta pentru că la cît au comandat, au început să le colecţioneze.

 

PEŞTI. Sendvişuri. Sau ouă prăjite. Cam atît pot găti Peştii. Aceşti nativi sînt haos în bucătărie pentru că nu ştiu de unde să înceapă şi cum să termine o reţetă, fie ea şi foarte uşoară. Gătesc diferit faţă de alte persoane, în funcţie de gustul lor, motiv pentru care s-ar putea să te trezeşti cu un preparat foarte sărat, foarte dulce ori prea picant. Evitaţi să le cereţi ajutorul în bucătărie, nu va ieşi nimic bun din mîinile lor.

Sursa: observator.tv