ZODII CARE MANIPULEAZA CU USURINTA

Pentru unele zodii, a spune adevărul e mult prea plictisitor, din moment ce pot minți și manipula cu ușurință. Sînt făcute să ajungă în poziții de conducere, însă nu prin metode tocmai curate. Vor folosi tot arsenalul din dotare pentru a-și atinge scopurile, indiferent de părerea lumii.

 

Gemeni

Pentru Gemeni, scopul scuză mijloacele. Nativii din această zodie nu acceptă o înfrîngere, motiv pentru care vor merge pînă în pînzele albe atunci cînd își propun ceva. Nici vorba de fair play, bunătate sau alte asemenea cuvinte. Nu că ar avea o plăcere din a manipula, dar cumva se pricep de minune și, în mintea lor, e păcat să nu folosească un asemenea talent la potențial maxim. Mai ales că, de obicei, rezultatele sînt spectaculoase. Și, în fond, vina e a celor naivi. Gemenii sînt genul de oameni care te fac să renunți la totul, pentru a-i urma. Unde, nu vei ști cu adevărat niciodată. Partea bună e că Gemenii vor folosit tehnici de manipulare, însă scopul va fi unul nobil. 

 

Berbec

Decît sincer și învins, mai bine nesincer și victorios. Berbecii preferă oricînd să reușească în viață, indiferent de mijloace, decît să se consoleze spunînd că nu s-a putut. Fie că vor să schimbe lumea sau să pornească o afacere, nativii din această zodie nu se vor da în lături de la nimic. La fel ca și nativii din Gemeni, Berbecii nu vor ține cont de nicio regulă, însă scopul lor va fi întotdeauna unul bun. Motiv suficient pentru a-și scuza comportamentul. Dacă ai impresia că știi ce pune la cale un Berbec, ar fi bine să te mai gîndești o dată. Cel mai probabil, nici măcar nu-ți trece prin cap. Și, oricum, e mai bine să nu știi.

 

Vărsător

Specialiștii manipulării. Vărsătorii se adaptează la orice situație, oricît de delicată a fi ea. De altfel, nativii din această zodie se simt minunat atunci cînd sînt puși la zid, deoarece pot folosi toate trucurile din joben. Fără restricții. E aproape imposibil să-i pui la zid. Au o memorie de elefant și o vor folosi din plin, pentru a-i convinge pe toți că, de fapt, nu sînt de vină, ci simple victime - ba, mai mult, au și o soluție miraculoasă la îndemînă. Și, ca de obicei, vor fi crezuți. Partea bună e că Vărsătorii sînt, de regulă, ființe corecte, atunci cînd sînt lăsați în pace.

Sursa: observator.tv