ZODII CARE IUBESC SURPRIZELE

Cîteodată, o surpriză este exact ce ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit, iar pentru unele zodii, acest lucru este chiar esențial în viață.

Probabil te întrebi de ce există o astfel de categorisire a zodiilor, cu gîndul că tuturor ne plac surprizele, însă acele persoane care nu se lasă entuziasmate de imprevizibil, au avut experiențe neplăcute în urma unor astfel de inițiative. Drept urmare, nu se vor arăta încîntate de o situație neprevăzută. Nu orice surpriză este neapărat bună sau fericită, cum nici fiecare situație neașteptată nu este neapărat rea.

Dacă ești o persoană care are nevoie de control în viața ei și de sentimentul că este cea care trebuie să știe mereu ce se întîmplă, probabil că te numeri printre cei care nu așteaptă cu nerăbdare o surpriză. Dacă te bucuri la lucruri neașteptate și noi, înseamnă că adori să fii surprins(ă).

 

Balanță

Nativii din Balanțele tînjesc după surprizele care îi poziționează în centrul atenției. Iubesc să fie surprinși atunci cînd se așteaptă cel mai puțin, de exemplu să primească un cadou de la partener fără niciun motiv anume. Cîteodată, Balanțele privesc surprizele chiar ca pe o magie.

 

Berbec

Berbecii vor să fie absolut șocați de un eveniment neprevăzut, în sensul bun, bineînțeles. Să danseze de bucurie pentru acțiunile care îi scot din rutină. Iubesc spontaneitatea, la fel și lucrurile care îi mențin ancorați în prezent. Din moment ce Berbecii au o atitudine pozitivă în majoritatea situațiilor, se gîndesc la surprize ca la lucruri fericite făcute să încînte oamenii și să le arate cît de mult înseamnă pentru ceilalți.

 

Vărsător

Vărsătorii au personalități imprevizibile, iar cîteodată poate fi dificil să le înțelegi alegerile. Probabil că exact aceste trăsături îi fac să iubească surprizele. Din moment ce sînt foarte creativi, surprizele pe care ei le fac celorlalți nu sînt obișnuite. Un Vărsător face totul cu originalitate, deci o surpriză din partea lor va fi cu adevărat specială.

 

Leu

Leii sînt foarte generoși și le face plăcere să surprindă oamenii cu lucruri perfecte și neașteptate. Dar sînt chiar mai fericiți atunci cînd ei sînt cei care beneficiază de o surpriză. Leii apreciază foarte mult cînd o persoană își dedică timpul și energia într-un mod creativ pentru a-i surprinde.

 

Săgetător

Chiar și cineva la fel de aventuros și neînfricat precum Săgetătorul ar putea avea cîteva îndoieli în privința surprizelor, dar nu este cazul lui. Vor să fie surprinși, iar în schimb, își surprind prietenii și familia prin acțiuni pline de bunătate și cadouri inspirate.

Sursa: elle.ro