VORONIN A ANUNTAT CINE VA FI CANDIDATUL PCRM LA PREZIDENTIALE

Vladimir Voronin va fi candidatul Partidului Comuniştilor din R. Moldova (PCRM) la alegerile prezidenţiale din 30 octombrie 2016. Despre asta el a anunţat în cadrul emisiunii „Megafon” de la NTV Moldova, transmite CURENTUL.

„Dacă se petrec aşa alegeri, liderul partidului nu prea are variante să spună că nu doreşte, că nu poate. Atunci trebuie de schimbat liderul. Nu exclud că voi candida, dacă pînă atunci nu va avea loc Congresul şi nu va fi schimbat liderul partidului. Cel care va fi lider la moment pur şi simplu e obligat să participe. Va fi victorie, nu va fi victorie, cu ce se va termina este altă problemă. Trebuie de participat, altfel distrugem partidul cu mînile proprii”, a declarat Vladimir Voronin.

Precizăm că, alegerile prezidenţiale vor avea loc pe data de 30 octombrie 2016.

Adrian PLATON

Virginia Filip 25.04.2016 - 19:26

Era de asteptat, ca acest varan imbuibat va candida. De fapt, acest partid, in frunte cu Voronin ar trebui sa dispara. Oare nu a demonstrat ca poporul nu il vrea? Ce vrea sa mai faca Voronin? Mai bine s-ar retrage din viata politica si si-ar vedea de cheltuit banii pe care i-a furat de-a lungul anilor, ca nu se stie cand il ia cineva la intrebari.