Un infirmier italian si-a cerut iubita in casatorie cu un mesaj scris pe uniforma de protectie Covid

Un infirmier din Torre Santa Susanna (Italia) și-a cerut iubita în căsătorie cu un mesaj scris pe uniforma de protecție Covid pe care o poartă în spital. Infirmierul a fost una din primele persoane care au avut Covid, s-a vindecat, iar în ultimele zile și-a făcut și vaccinul, informează mediafax.

Giuseppe Pungente a fost unul dintre primii angajați din sănătate care s-a îmbolnăvit de Covid, în Martie, anul trecut. Odată vindecat, acesta s-a întors la muncă, iar acum a fost vaccinat, scrie cotidianul Repubblica.

„Am înțeles că viața adevărată e făcută din lucruri mici și simple”, spune infirmierul.

Giuseppe Pungente a ales să își ceartă iubita în căsătorie cu un mesaj scris pe uniforma de protecție: „Carmelì, te măriți cu mine?”. O cerere în căsătorie publică, scrisă pe uniforma anti-Covid, pe care o poartă de 9 luni. Așa și-a început anul infirmierul de la secția de pneumologie a spitalului Ostuni.

El a postat fotografia pe Facebook etichetîndu-și iubita. „Printre primii pozitivi la Covid, în prima linie a luptei împotriva virusului și printre primii vaccinați, am înțeles că viața este formată din cele mai mici și simple lucruri: cei mai apropiați prieteni, familia și viitoarea familie, alături de tine”.

Iar iubita sa nu a putut decît să răspundă „da”.