TRAFIC INFERNAL: EVITATI TRAVERSAREA FRONTIEREI PRIN ACEST POST VAMAL

Serviciul Vamal vine cu informații de ultimă oră: la postul vamal "Albița" s-au format coloane imense de mașini - cel mai probabil, această situație se va menține pe parcursul următoarelor zile.

Serviciul Vamal informează că, în momentul de față, traficul este deosebit de aglomerat la intrarea în România prin postul vamal "Albița" (RO).

"Aici s-au format mai multe coloane de mașini care așteaptă să intre în țara vecină. Totodată, conform estimărilor, valorile mari de trafic se vor menține pe parcursul mai multor zile", subliniază instituția într-un comunicat.

În aceste condiții, instituția le recomandă persoanelor care intenționau să traverseze frontiera prin acest post să opteze pentru postul vamal "Sculeni" sau "Cahul", care sînt mai puțin solicitate.

Valori mari de trafic se așteaptă și la vămile Palanca și Criva. Astfel, pentru a evita supraaglomerarea acestora, călătorii sînt îndemnați să traverseze frontiera și prin posturile vecine. Harta interactivă a tuturor posturilor de frontieră este disponibilă pe pagina web a Serviciului Vamal.

Sursa: sputnik.md