“SUPERPUTERILE” ZODIILOR DIN HOROSCOP

Capricornii folosesc cifrele ca nimeni alții. Leii au premoniții

Fiecare zodie are o aşa numită “superputere”, o abilitate specială care o face să fie unică. În vreme ce unii nativi sînt perfect conştienţi de acest lucru, alţii încă nu ştiu ce forţă deosebită zace în interiorul lor.

Nu există nativi care să nu aibă o trăsătură deosebită, care uneori nu poate fi explicată şi care, dacă este folosită cum trebuie, le poate aduce o mulţime de beneficii. În cele ce urmează vom detalia despre “superputerea” fiecărei zodii.

Berbec

Berbecii duc adesea vieţi agitate şi sînt preocupaţi cu multe lucruri care le abat atenţia de la vocea interioară care îi ghidează. Uneori au dificultăţi în a separa nevoile de dorinţe şi le este recomandat să folosească diferite tehnici de relaxare pentru a nu se suprasolicita. Abilitatea lor specială este modul de a interpreta visele şi acţiunile. Sînt interesaţi şi de descifrarea personalităţii oamenilor, bazîndu-se pe trăsăturile faciale.

Taur

Abilităţile parapsihologice ale Taurilor se dezvoltă mai încet, însă Venus, planeta care îi guvernează pe aceşti nativi, îi ajută să prezică cum va fi vremea sau să interpreteze anumite semne sau simboluri pe care alţii le ignoră. Sînt foarte buni numerologi.

Gemeni

Gemenii îşi folosesc foarte bine instinctele şi explorează permanent lumea din jurul lor. Se spune despre ei că au abilităţi telepatice, lucru care îi face foarte buni la a ghici ce gîndesc oamenii. De asemenea, Mercur, planeta care îi guvernează, îi face foarte buni interpreţi ai tarotului.

Rac

Au abilitatea de a “vedea” prin oameni şi îşi pot da seama rapid cît de sinceră este o relaţie amoroasă sau una de prietenie. Uneori, se pot simţi inexplicabil de trişti din cauza Lunii, guvernatoarea lor. Tot Luna îi face, însă, să fie buni la interpretarea evenimentelor sau la ghicit în cafea.

Leu

Generoşi şi plini de viaţă, optimişti şi calmi, Leii sînt persoane care se simt bine în compania altor persoane. Au adesea premoniţii şi se pricep de minune la interpretarea astrelor. De altfel, mulţi dintre astrologi sînt născuţi în zodia Leului.

Fecioară

Nativii Fecioară sînt parapsihologi excelenţi, deşi nu o arată. Cei mai buni doctori sînt născuţi în acest semn zodiacal, recunoscut pentru trăsăturile sale analitice. Fecioarele se pricep de minune la desluşirea caracterului uman, iar instinctul lor nu le înşeală niciodată.

Balanţă

“Superputerea” Balanţelor este telepatia şi ţine de modul în care reuşesc să îşi folosească cele cinci simţuri. De asemenea, aceşti nativi au o tendinţă spre activităţile terapeutice şi interes în astrologia orientală sau hipnoză.

Scorpion

Nativii Scorpioni au interese variate şi doresc să descopere şi să experimenteze cît mai mult. Au o înclinaţie spre zona ocultă şi se pricep şi la chiromanţie. Au nevoie de cineva experimentat, care să îi ajute să îşi dezvolte abilităţile parapsihologice.

Săgetător

Sînt potriviţi pentru a face muncă de cercetare şi au un interes profund în zona religioasă şi în cea filosofică. Jupiter, guvernatorul şi protectorul lor, exercită o influenţă deosebită asupra abilităţilor lor parapsihologice. Cei din această zodie sînt consideraţi clarvăzători şi se spune că au o capacitate deosebită de a vedea în viitor.

Capricorn

Capricornii iubesc logica şi nu îşi pierd capul în fantezii şi lucruri pur ipotetice. Se pricep de minune să folosească cifrele şi pot fi matematicieni excelenţi. Cu toate acestea, au tendinţa de a se preocupa prea mult de aspectele materiale şi de a neglija aspectele emoţionale.

Vărsător

Curioşi din fire, Vărsătorii au o dorinţă puternică de a descoperi secretele universului. Pot fi foarte buni psihologi şi abilitatea lor se referă la faptul că pot desluşi cel mai bine ce se află în spatele gîndurilor oamenilor. Tocmai de aceea, îi pot ajuta şi inspira pe cei care au mare nevoie de ei.

Peşti

Extrem de sensibili, Peştii au tendinţa de a se retrage foarte mult în lumea lor. Cu toate acestea, Peştii se numără printre zodiile fruntaşe cînd vine vorba despre “superputeri” sau abilităţi parapsihologice. Se spune că aceşti nativi au o putere remarcabilă de a prezice cu exactitate ce se va întîmpla în perioada următoare şi că pot să citească gîndurile oamenilor, dîndu-şi seama de fiecare dată cînd sînt minţiţi.

Sursa: cancan.ro