SĂ PORNIM PLUGUL INFORMAŢIONAL

Bine ne-am revăzut, iubiţi cititori, şi La mulţi ani!

Iată-ne păşiţi deja şi în anul 2014! Ca la fiecare început de ani, ne reîntîlnim cu aceleaşi nădejdi într-o viaţă mai bună pentru noi, copiii noştri şi pentru toţi moldovenii. Ca şi pînă acum, vă asigurăm că vom depune aceleaşi eforturi spre a vă informa corect, iar noi ştim că aveţi deja certitudini cu privire la acest lucru. În acest sens, avem onoarea să salutăm cu căldură intrarea în onestul „club” al cititorilor noştri a cîtorva sute de noi abonaţi! Suntem onoraţi, fie şi dacă ne gîndim la faptul că, benevol, din curiozitate sau încredere în noi, şi-au sacrificat din preţiosul lor timp ca să se deplaseze la Poştă spre a se abona la „Moldova Suverană”! Bine aţi venit, iubiţi noi cititori!

Ne aşteaptă un an zbuciumat, plin de evenimente, provocări politice şi încercări în ceea ce priveşte destinul nostru european! Am ales integrarea europeană a R. Moldova! Am ales civilizarea ţării şi prosperitate pentru toţi moldovenii! Uniunea Europeană (UE) ne-a ajutat şi ne sprijină din răsputeri în acest demers nobil al nostru! Noi şi, mai ales, politicienii trebuie să demonstrăm că suntem demni de grija pe care o acordă viitorului nostru Europa civilizată.

Va fi un an în care sprijinul UE pentru R. Moldova o să fie simţit tot mai mult în şi mai multe din căminele moldovenilor!

Va fi un an în care forţele reacţionare, ostile integrării noastre europene vor face tot posibilul să atenteze la integritatea naţională a ţării pentru o îndrepta forţat spre Uniunea Vamală, o uniune aflată în Evul Mediu al civilizaţiei europene care ne aşteaptă!

Va fi un an în care comuniştii, socialiştii, social-democraţii vor fi bine subvenţionaţi ca să-i păcălească, manipuleze pe moldoveni ca să-i îndepărteze de valorile civilizate ale UE!

Va fi un an în care în care vor atenta la integritatea naţională a R. Moldova şi cei care spun că ne sunt prieteni şi fraţi!

Va fi un an în care trebuie să înţelegem că doar prin propria noastră voinţă şi credinţă în valorile europene, în viitorul prosper al R. Moldova putem să trăim mult mai bine într-o Europă civilizată şi binevoitoare cu noi!

Trebuie să cîştigăm şi chiar vom fi biruitori, indiferent de înverşunarea celor care vor să trimită această ţară în trecut, dincolo de civilizaţia secolului XXI!

Bine ne-am revăzut, iubiţi cititori, şi La mulţi ani!

Moldova Suverană