S-a întimplat in Romania! Tinăra gasita moarta inainte de Revelion. Mesajul ciudat lasat pe Facebook

O tînără din Cluj-Napoca a fost găsită fără suflare cu cîteva ore înainte de Revelion. „Profita de fiecare zi, fiindcă e unica!”, a scris tînăra în ultima postare pe care a făcut-o pe Facebook. Există suspiciuni că s-ar fi sinucis, potrivit Adevărul.ro.

O tînără de 30 de ani s-a spînzurat în camera ei din cartierul clujean Gheorgheni, cu un cablu de prelungitor, fiind găsită de către fratele ei, relatează BZC. Vecinii victimei susţin că aceasta era depresivă, fapt ilustrat şi de numeroasele urme vechi de tăieturi, de pe mîinile sale, conform sursei citate. 

„A fost găsită decedată în jurul orei 15.00, iar poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 16.00. Sunt efectuate cercetări sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.   

Mesajul lăsat de tînără

Tînăra a lăsat un mesaj neobişnuit pe Facebook, scris cu cîteva ore înainte de a fi găsită moartă: „Într-un singur an, s-au întîmplat multe. Au venit şi au plecat multe sentimente şi persoane. Cei pe care îi iubeam (dintre cei care au plecat)... au devenit simple cunoştinţe, iar simpli străini au devenit totul. Datorita vouă m-am schimbat... Am învăţat cui să îi mulţumesc şi pe cine să ocolesc... Fiecare dintre voi v-aţi lăsat o amprenta în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puţin bună)... Așa e cursul vieţii... Ce e azi, poate dispărea mîine... Așa că profită de fiecare zi, fiindcă e unică!! Va mulţumesc tuturor. Deşi prematur, vă doresc tuturor un An Nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit şi mai liniştit!! La mulţi ani dragilor”.   

„Numai laşii se sinucid”  

Mesajul a fost postat Joi dimineaţa, la ora 4.35, iar tînăra a fost găsită decedată în jurul orei 15.00, notează Ştiri de Cluj. Ioana Alina P. era suporter al echipei de fotbal U Cluj, fiind văzută în mod repetat la meciuri, alături de galerie. În 28 Decembrie, Ioana a mai postat un mesaj ciudat în care spunea: „Numai laşii se sinucid, bărbaţii adevăraţi se căsătoresc, ei mor lent şi dureros.”

Pe contul ei de Facebook, prietenii au postat mai multe mesaje emoţionante: „Nu o să te uit niciodată şi îţi promit că o să-ţi ascult ultimul sfat şi voi profita mai mult de viaţă… Sper să-ţi găseşti liniştea acolo unde ai decis să pleci, lăsînd în urmă atîta durere şi amărăciuni… Dumnezeu să te odihnească şi să dea putere familiei să treacă peste momentele cumplite… Rămas bun P..., pînă ne vom revedea…”.