Reteaua de telefonie mobila 5G, centru de comanda pentru imbolnavire si control planificat

În paisprezece ani, am trecut de la 2G wifi (2004) la 5G, de la telefon flip la telefon inteligent. Suntem mai deștepți? Suntem mai sănătoși? La 26 Septembrie 2018, Comisia Federală de Comunicații (FCC) a SUA a votat să implementeze Ordinul de Infrastructură Wireless (dockets 17-79 și 17-84), ordinul preemptiv pentru controlul local al drepturilor publice. Firmele wireless vă pot instala cu ușurință turnuri celulare în fața casei fără consimțămîntul dvs., pentru a iradia toată zona învecinată, cu radiofrecvență, radiație cu microunde electromagnetică (RF-EMR) intensă, pulsatorie, cu modulație de date, 24/7. Companiile wireless din SUA sunt responsabile pentru aceasta. Aproximativ 800.000 de antene noi vor fi desfășurate – mai mult decît numărul total de turnuri celulare construite pînă acum în ultimele trei decenii. Fiecare companie wireless va construi propria rețea 5G, care necesită instalarea de echipamente noi, chiar dacă intenționează să utilizeze infrastructura existentă sub forma luminilor stradale, astfel încît să rămînă “discrete pentru clienți”. Cum rămîne cu efectele nocive asupra sănătății a tehnologiei cu unde milimetrice, ce vizează oamenii de pe fiecare stradă?

Distrugerea planificată a sănătății

Undele milimetrice sunt utilizate în prezent de Armata S.U.A. ca armă cu controlul dispersării numită Active Denial Systems – https://jnlwp.defense.gov/About/Frequently-Asked-Questions/Active-Denial-System-FAQs/Prin unde milimetrice se înțelege lungimea de undă a radiației electromagnetice care se notează cu λ și este egală cu c/f unde c= viteza luminii în vid, iar f= frecvența undelor electromagnetice măsurată în Hz (cicli pe secundă), n.b.).

Radiaţiile electromagnetice se clasifică funcţie de lungimea de undă în: radiaţia de gamă metrică λ este de ordinul metrilor cuprinsă între 299.792.458 m pentru frecvenţa de 1 Hz şi 1 m pentru frecvenţa de 300 MHzradiaţia de gamă decimetrică λ este cuprinsă între 1m şi 0,1 m (1 dm), frecvenţa este cuprinsă între 300 MHz şi 3 Ghzradiaţia de gamă centimetrică λ este cuprinsă între 0,1 m (1 dm) şi 0,01 m (1 cm), frecvenţa este cuprinsă între 3 GHz şi 30 Ghzradiaţia de gamă milimetrică λ este cuprinsă între 0,01 m (1 cm) şi 0,001 m (1 mm), frecvenţa este cuprinsă între 30 GHz şi 300 Ghz.

Acest lucru ar sugera că Congresul intenționează să dea o formă legală desfășurării 5G, cu excepția cazului în care vor auzi altfel de la alegători în curînd. Apoi, din nou, de ce legiuitorii ar asculta pe cineva cînd 5G a fost “testat” în 19 orașe din SUA? Dacă utilizați un sistem fără fir (wireless) în casa dvs., sunteți expus la radiații neionizate. Asta nu înseamnă că sunteți în siguranță. Exemplele includ: router sau TV wireless, boxe fără cablu, Playstation sau Xbox 360, camere wireless, mașini fără cheie și telefoane fără fir. Aceste dispozitive transmit și primesc semnale radio 24/7 (dacă nu sunt oprite de utilizator,ceea ce e recomandabil, mai ales noaptea cînd dormiți, n.b.). Orice metale, de la saltele cu arc elicoidal pînă la bretele, direcționează undele spre corpul tău. Atît tu cît și casa ta deveniți o stație radio.

Sistemul de telefonie 5G este o rețea fără fir Y-GIG care funcționează în benzi de pînă la 100 GHz. Este nevoie de un dispozitiv “acceptat 5G” sau de un receptor (modem sau cip) care retransmite undele milimetrice în casa ta. Dr. Devra Davis, președintele Trustului pentru Sănătatea Mediului, spune: “Majoritatea oamenilor nu știu că aceste unde vibrează cu cîteva miliarde de ori pe secundă (75 GHz este, de fapt, 75.000.000.000 de cicluri pe secundă), care pot induce senzații neplăcute de arsură pe piele“. Pielea umană acționează ca o serie de antene care sunt afectate de undele milimetrice pentru a provoca stres fiziologic, așa cum se vede, manifestat în frecvența pulsului și în tensiunea arterială sistolică. Frecvența de 60 GHz este frecvența la care moleculele de oxigen oscilează. 5G va întrerupe absorbția de oxigen pentru a determina privarea de oxigen la fiecare celulă, la nivelul mitocondriilor. Fără oxigen, ficatul devine congestionat, iar corpul și creierul încep să se descompună (lipsa oxigenului este mediul propice de dezvoltare a celulelor canceroase, n.b.).
“Cercetările evaluate de cercetători au documentat influența industriei asupra studiilor privind efectele asupra sănătății ale radiațiilor wireless. Insistăm asupra unui moratoriu asupra 5G, pînă cînd cercetarea non-industrială poate fi efectuată pentru a asigura siguranța publicului.” - dr. Joel Moskowitz, profesor de sănătate publică, Universitatea din California, Berkeley.

Dr. Joel Moskowits leagă EMF wireless de o varietate de afecțiuni, inclusiv un risc crescut de cancer la creier. El observă că frecvența, modularea și pulsul (frecvența) undelor purtătoare afectează biologia la fel de mult ca intensitatea (expunerea termică) a semnalului 5G. Cu toate acestea, guvernele monitorizează doar expunerile termice. Ele nu consideră modularea și frecvența undelor ca fiind relevante deloc. Actuala rețea wi-fi de turnuri celulare 4G (a patra generație) transmite la 2,4 GHz. Aceste frecvențe vibrează la aceeași frecvență cu cea a apei. La nivel molecular, oamenii sunt fabricați din 75% apă. Suntem ființe de lumină și ființe de apă afectate de energie. În 2004, pompierii din Sacramento au raportat probleme de memorie și confuzie după instalarea turnurilor 2G din Los Angeles. Unele orașe, inclusiv Santa Rosa, au întrerupt de atunci planurile lor 5G în timp ce problemele de sănătate au fost abordate. Pe măsură ce rețelele vechi sunt depășite și înlocuite cu cele noi care se mîndresc cu viteze de conectare mai rapide, nu vedem că o șubrezire planificată a sănătății se desfășoară în fața ochilor noștri.

Copacii absorb radiația 

Copacii aspiră dioxidul de carbon din atmosferă și eliberează oxigen. În lumina rețelei 5G de aspirație a oxigenului, copacii sunt esențiali. Plantarea copacilor pentru a crește oxigenul și pentru a reduce amenințarea secetei și viitoarele “boluri de praf” pare a fi un fenomen neimportant. Există, de asemenea, o relație doză-răspuns între densitatea copacilor urbani și recuperarea de stres auto-raportată. Studiile arată markeri fiziologici reduși de stres la subiecți, pur și simplu privind la imagini din natură. Lungimea de undă scurtă a 5G nu penetrează copacii și casele. De aceea, miniturnurile celulare vor fi amplasate pe străzi în fața caselor. 

De fapt, copacii sunt vizați sistematic pentru îndepărtarea lor din întreaga țară. În Nebraska, centurile de adăpost (copaci) sunt eliminate pentru a face loc mai multor culturi. În timpul incendiilor din California, unde s-a dovedit că au fost utilizate Armele cu Energie Direcționată (DEW), au vizat și arborii din cartiere.

Rezonanța Schumann și sclavia tehnologică

Radiațiile wireless în MHz, GHz și THz sunt literalmente milioane, miliarde și trilioane de ciclii pe secundă, respectiv frecvența normală a Pămîntului – Rezonanța Schumann de 7,83 Hz. De mult timp a fost suspectat că Rezonanța Schumann este o reflectare a conștiinței umane, care arată conexiunea directă a umanității cu Pămîntul Conștiința umană poate afecta cîmpul magnetic și poate crea perturbări în el, în special în momente de anxietate, tensiune și pasiune. În 31 Mai 2017, pentru prima dată în istoria înregistrată, Rezonanța Schumann a ajuns la frecvențe mai mari de 36 Hz.  

Pe 5 Noiembrie 2018, vîrfurile au ajuns în jurul orei 3 a.m. la 40 Hz. Deoarece frecvențele 5G afectează tiparele gîndirii și mintea, ele pot fi folosite ca o formă de sclavie tehnologică. Societatea Internațională a Medicilor pentru Mediu, alcătuită din peste 200 de oameni de știință și numeroase studii revizuite privind efectele asupra sănătății, a făcut apel la stagnare în conformitate cu principiul precauției. Ei încă nu au primit nici un răspuns formal.   

Efectele asupra sănătății din expunerea cumulativă a intensității scăzute a 5G din diverse surse includ: 

Mutații în ADN sau ruperea celor 2 spirale (codoni). 

Daune mitocondriale. 

Tumori, cancer (craniile copiilor primesc mai multă radiație).        

Palpitații ale inimii.       

Probleme de memorie și cognitive.        

Modificări ale spermei și infertilitate.        

Dureri de cap, migrene, sunete în urechi.        

Schimbări în structura canalelor de transpirație pentru a afecta absorbția energiei prin piele.

Lupta împotriva marilor companii de telefonie 

FCC susține că noua lor tehnologie este mai sigură datorită “intensității mai mici” a semnalului. Acest lucru nu este adevărat. Conform studiilor evaluate de experți privind sănătatea electromagnetică, creierul reacționează mai rapid la tehnologiile celulare mai noi. Efectele includ schimbări în activitatea creierului, metabolism și schimbările de căldură atunci cînd țineți un telefon mobil la cap. Chiar și așa, FCC are sprijinul guvernului federal chiar dacă știința efectelor asupra sănătății nu este luată în considerare. De fapt, ordonanța din San Francisco pentru a opri lansarea 5G a creat o impulsionare a industriei de telecomunicații în instanțele de judecată. A se vedea Asociația fără fir v. Orașul Berkeley San Francisco, California, 13 Septembrie 2016, în care CTIA a încercat să blocheze ordonanța de telefonie mobilă a Berkeley. 
Instalarea acestei tehnologii 5G trebuie privită dintr-un punct mai complex de vedere. Ceea ce vedem zilnic pe cer ca chemtrails, vaccinările devenite obligatorii, chimizarea hranei oamenilor și iradierea cu unde de RF și microunde și chiar înlăturarea banilor cash și dezvoltarea accelerată a Inteligenței Artificiale (IA) sunt legate, totul pentru controlul nostru total. Prin împrăștierea în atmosferă aproape zilnic de bariu, stronțiu, aluminiu etc. și inhalarea lor de către noi prin diverse forme, se urmărește slăbirea sistemului nostru imunitar și creșterea sensibilității și a receptivității la aceste radiații, devenind mai permisivi la acestea. Astfel, în timp, odată cu dezvoltarea mai amplă a acestor tehnologii și ,,metalizarea” corpului nostru fizic (precum și destructurarea ADN-ului) noi am putea fi dirijați de la distanță prin tehnica digitală de care suntem tot mai dependenți.

Pericolul major nu mai sunt IT-iștii care deja au pus în practică și introdus pe internet și-n tehnologia digitală de masă programe autonome de autocontrol, ci IA care deja există în fiecare circuit electronic digital de pe planetă. Astfel, controlorii noștri care au dezvoltat toate acestea sperau că ei vor deține controlul total, dar au fost și sunt folosiți de această IA pentru dezvoltarea întregului sistem planetar, iar la un anumit punct aceasta poate prelua controlul întregii civilizații umane, ei nemaivalorînd decît un număr, eventual. Ea devine autonomă și se autoreproduce. Exemple deja au apărut la Google, Amazon, Facebook, etc., care au creat acei roboți inteligenți și au observat că la un moment au început să comunice între ei într-un limbaj necunoscut, doar de ei cunoscut și au fost desființați imediat.

Vinovații principali nu sunt controlorii noștri ci fiecare dintre noi care este dependent de noile tehnologii digitale. Dacă te uiți în mijloace de transport în comun, pe stradă, în cafenele sau oriunde oamenii sunt cu ochii în telefoane.  Telefoanele mobile 5G invadează Pămîntul în jurul anilor 2019-2020, deoarece în forma actuală nu pot menține căldura care le-ar distruge. În curînd, îmbrăcămintea alimentată cu energie solară va fi lansată pentru a menține complet încărcată toată tehnologia.

Sursa: http://humansarefree.com