PRESEDINTELE IGOR DODON S-A DOCUMENTAT CU ACTIVITATEA INTREPRINDERII ”SALT CONFORT” DIN SATUL COSNITA

În cursul vizitei în raionul Dubăsari, Președintele Igor Dodon s-a documentat cu activitatea întreprinderii private cu capital străin, ”Salt Confort” din satul Coșnița.

Compania produce saltele, inclusiv ortopedice, de diferite categorii de preț.

Șeful statului a salutat colectivul întreprinderii și a apreciat faptul că producătorul autohton propune mărfuri calitative, deschide locuri de muncă și contribuie la dezvoltarea economică a raionului.

De asemenea, Igor Dodon s-a familiarizat și cu activitatea întreprinderii SRL ELIT-AROM care este specializată în producerea de odorizante auto cu uleiuri esențiale.

Este o afacere de familie a cuplului Olga și Oleg Vasilenco, inițiată în anul 2018. Deși sînt la început de cale, familia Vasilenco este intenționată să-și dezvolte afacerea atît pe piața din Republica Moldova, cît și peste hotare.

“Am fost bucuros să discut cu acest cuplu ambițios. Le-am relatat că actuala guvernare întreprinde acțiuni conjugate în vederea susținerii producătorilor autohtoni”, a menționat Igor Dodon.

Președintele țării a reiterat că instituția prezidențială va susține în continuare întreprinderile mici și mijlocii, datorită cărora oamenii noștri nu părăsesc țara, iar economia națională primește un impuls esențial pentru dezvoltare.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova