LIBERALII, MARILE TIRFE POLITICE ALE MOLDOVEI

Cel mai mare tradator de tara este Ghimpu

Autor: Mihai CONŢIU

Chiar mai crede cineva că mai este nevoie de alte dovezi că Mihai Ghimpu şi liberalii săi sunt cele mai mari tîrfe politice şi cei mai siniştri trădători de ţară? Sunt tîrfe politice deoarece fac parte din haremul mafiot şi sinistru al lui Vladimir Plahotniuc, căruia îi satisfac absolut toate poftele perverse! Sunt tîrfe politice şi, în acelaşi timp, codoşi, proxeneţi deoarece trafichează acest popor spre a-i produce venituri şi plăceri aceluiaşi patron suprem de bordel naţional – Vladimir Plahotniuc!

În frunte cu Ghimpu, liberalii, în paralel cu cele consemnate mai sus, sunt cei mai siniştri trădători de ţară întrucît, populist, vorbesc despre „integrarea europeană, binele poporului, grija lor faţă de viitor” şi alte presupuse valori şi principii care rostite de gura lor ne produc greaţă. Tot în acest context, liberalii îi mai înşeală pe unii moldoveni şi cu pretinsa lor apartenenţă la neamul românesc. Pe toate acestea, luate la un loc, Ghimpu le subordonează total „stăpînului său clarvăzător” Plahotniuc. Aflîndu-se la discreţia oligarhului, ca o tîrfă de cea mai joasă speţă, Ghimpul îl vrea prim-ministru pe Plahotniuc, pe acest individ odios care stăpîneşte efectiv ţara, care este indezirabil tuturor cancelariilor lumii civilizate şi democratice, justiţiei europene şi Interpolului, dar şi tuturor moldovenilor, cu excepţia celor pe care el îi plăteşte şi îi şantajează.

Chiar şi după ce Plahotniuc i-a împrumutat pe cei 14 deputaţi de la PCRM spre a-şi pune în aplicare planul lui malefic de a deveni premier şi, deci, stăpînul absolut şi „legal” al ţării, amintiţi-vă că Ghimpu declara că el nu va vota niciodată alături de cei 14 comunişti. Îşi motiva acele afirmaţii prin aceea că niciodată un comunist nu va deveni democrat peste noapte, iar „lupta lui anticomunistă” durează de 26 de ani. Acum Ghimpu şi-a schimbat iar straiele de tîrfă ieşită la „produs”!

După ședința Consiliului Republican al PL din 10 Ianuarie, Ghimpu a ieşit în faţa presei cu amintirile lui nostalgice de fost comunist. Mai întîi, a început prin a-i ataca pe liberal-democrați, acuzîndu-i că au „capturat” funcția de premier. „Dacă e să vorbim de stat capturat, atunci cred că PLDM a capturat funcția de prim-ministru pe toată viața, de aceea nu putem crea o majoritate parlamentară”, a spus Ghimpu. Tot el, în aceeaşi notă răsuflată, vede în tabăra liberal-democraţilor „mîna Moscovei”, cînd, în realitate, el se află de mult în „mîna Moscovei”, aşternut acolo de către şeful său Plahotniuc.

În premieră, Ghimpu s-a lepădat ca de Satan de afirmaţiile lui anterioare, potrivit cărora nu va vota în veci alături de cei 14 deputaţi împrumutaţi-cumpăraţi de Plahotniuc de la PCRM. În acest context, el a amintit că şi el este un fost comunist şi va vota alături de acei deputaţi, întrucît aceştia sunt cei care îşi dau adeziunea „faţă de valorile proeuropene” reprezentate de Ghimpu şi Plahotniuc. Vedeţi cum această tîrfă politică renunţă la absolut orice aşa-zis principiu în clipa în care primeşte alt ordin de la şeful suprem al bordelului lor politic şi mafiot – Plahotniuc?

Pe lîngă nesiguranţa greu ascunsă că va fi votat un Guvern al Bordelului, Ghimpu a legitimat efectiv dorinţa lui Plahotniuc de a deveni premier, chiar dacă au mai fost invocate numele lui Candu şi Lupu. În acest context, Ghimpu a amintit de decizia fetiţelor lui Plahotniuc de la Curtea Constituţională, care, chipurile, îl obligă pe şeful statului să nominalizeze candidatura unui grup parlamentar majoritar.

Un lucru a uitat Ghimpu şi s-a dat de gol, ba chiar l-a făcut mafiot şi hoţ, la modul cel mai direct, pe Plahotniuc. Aici este vorba despre posibilitatea preşedintelui ţării de a invoca suspiciuni de corupţie în cazul lui Plahotniuc sau al altora. Gura păcătosului adevăr grăieşte! Uneori! Astfel, Chimpu l-a demascat pe Plahotniuc, relativ crispat şi fără să-şi dea seama, atunci cînd a fost întrebat dacă va vota candidatura oligarhului. Prin urmare, Ghmpu a spus că dacă l-am avut pe Filat atîta timp, acum îl avem şi pe Plahotniuc, că ce mai contează?! Dacă Ghimpu spune despre Filat că este contrabandist şi mafiot, asta înseamnă că şi Plahotniuc este la fel, numai că acum, spre satisfacţia lui Ghimpu, oligarhul nu mai are concurenţă în persoana lui Filat.

Acum înţelegeţi de ce ne este greaţă? Greşim cînd spunem că Ghimpu şi liberalii lui sunt o bandă de trădători şi curve politice? Şi am spus-o demultişor! Acum pricepeţi că nu poate fi votat un Guvern în aceste condiţii şi că doar alegerile anticipate ne vor scăpa de aceşti criminali odioşi?